Tümer Metin'in sevgilisi Gamze Topuz kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı

Eski Beşiktaş ve Fenerbahçe'li futbolcu Tümer Metin, geçen yaz Alaçatı'da kavga edip ayrıldığı Gamze Topuz'la yine kavga etti. İkili akşam mekan çıkışında 'Yürüsene kolum koptu' kavgasına tutuştu.

 Tümer Metin'in mekan çıkışında sinirli olduğu gözlenirken sevgilisi Gamze Topuz'la tartışma yaşadı. Gamze Topuz kimdir, oyuncu mu, kaç yaşında?

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul’daki bir mekanda karşılaşıp aradaki buzları eriten Tümer Metin ve Gamze Topuz yine gerildi.

Gamze Topuz, flaşların patlaması üzerine geride kalmaya çalışınca, Tümer Metin bu duruma çok kızdı.

Tümer Metin, Gamze Topuz'a “Yürüsene, kolum koptu!” diye sitem etti.

GAMZE TOPUZ KİMDİR?

8 Ekim 1983 yılında Adana’da dünyaya gelen Gamze Topuz, Bilgi Üniversitesi TV-Gazetecilik bölümü mezunudur. Yaklaşık 10 yaşından beri ata binen Gamze Topuz hala bu hobisine devam etmektedir. Ayrıca Ümit Kantarcılar evlenmiştir.

Bu evliliğinden Elis Naz isminde bir kız çocuğu vardır. Gamze Topuz, Ümit Kantarcılar ile geçtiğimiz Ağustos ayında boşanmıştır.

Ekranlarda ilk olarak 2004 yılında En iyi Arkadaşım dizisinde Banu rolü ile tanıştık Gamze Topuz ile. Doktorlar dizinde de yer alan Gamze Topuz son olarak 2013 yılında Benzemez Kimse Sana yarışması ile karşımıza çıkmıştır.

Gamze Topuz, Ümit Kantarcılar çifti Ben Bilmem Eşim Bilir Ünlüler’de 14 nisan günü yarışmışlardır.

Oyuncu şimdilerde Fırat Topkorur ile aşk yaşıyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Google'dan Kadınlar Gününe özel Doodle
Google'dan Kadınlar Gününe özel Doodle