Tom Hardy'nin başrolünde oynayacağı Venom filminden ilginç detay! Ne zaman çıkıyor?

Yakın zamanda fragmanı çıkan filmden ilginç bir detay ortaya çıktı.

Yakın zamanda başrolünde ünlü oyuncu Tom Hardy'nin oynayacağı Venom filmi fragman eşliğinde duyurulmuştu. Örümcek adam ve Venom severler bu haberi büyük bir merakla karşılamıştı. İşleyeceği konu vs. gibi konular merak edile dursun filmle ilgili ilginç bir dedikodu ortaya çıktı.

Gelen dedikodulara göre Venom filminde Venom karakterini çok fazla göremeyecekmişiz. Filmde Tom Hardy'nin canlandırdığı Eddie Brock karakterine odaklanılacağını zaten biliyorduk ama gelen haberler Venom'un sadece filmin son anlarında karşımıza çıkacağı ihtimalini kuvvetlendiriyor. Sevgili simbiyotumuz, Eddie'nin üzerinde olmasına rağmen uzun bir süre sadece koruyuculuk yapacakmış. Yani filmdeki bazı aksiyon sahnelerinde ve araç takip sahnelerinde direk olarak Eddie Brock'u göreceğiz. Venom'un o güzel suratını ise demin de dediğim gibi filmin son anlarına kadar göremeyeceğimiz iddia ediliyor.

Zaten yayınlanan fragmanda da Venom gözükmediği için eleştiriler yapılmış ve Marvel, Sony ikilisinin bu konuda aceleci davrandıkları belirtilmişti. Marvel'ın en sıra dışı karakterlerinden biri olan Venom'un hikayesini göreceğimiz film 5 Ekim 2018'de gösterime girecek.

Yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Trump'ın Twitter hesabını kapatan çalışan Türk çıktı (Bahtiyar Duysak kimdir?)
Trump'ın Twitter hesabını kapatan çalışan Türk çıktı (Bahtiyar Duysak kimdir?)