Taşeron işçilere ne zaman kadro verilecek? Çalışma Bakanı'ndan son dakika açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, kadro bekleyen taşeron işçilere müjdeyi verdi. Bakan Sarıeroğlu, söz konusu düzenlemenin bu yıl sonuna kadar yapılacağını açıkladı.

Hükümetten binlerce taşeron işçisinin merakla beklediği kadro konusunda çok önemli bir açıklama geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşeron işçiler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sarıeroğlu, "Taşeron işçilerin istihdamı konusunda bu yıl gerekeni yapacağız" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, eylül ayı itibarıyla taşeron işçilere kadro verilmesi ile ilgili çalışmalara devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı'nın 4'üncü Olağan Kongresi'ne katılan Sarıeroğlu, burada da taşeron işçilere kadro verilmesinin bu yıl sonu itibarıyla tamamlanacağını açıklamıştı.

Sarıeroğlu, buradaki konuşmasında "Beklenti içinde olan birçok kesim var. Taşeronda çalışan arkadaşlarımız bunlardan en önemlisi. AK Parti olarak bugüne kadar ne söz verdiysek yerine getirdik. İnşallah taşerondaki kardeşlerimizin kamudaki istihdamlarındaki beklentiyi karşılayabilmek için bir aydır Maliye Bakanımız ile çok ciddi bir çalışma içindeyiz. Bu çalışmayı çok kısa sürede tamamlayarak, kardeşlerimiz ile paylaşacağız. İnşallah sıkıntılarına beklentilerine, taleplerine yeni yasama döneminde yeni yıla girmeden bir cevap vermiş olacağız" demişti. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Spora gitmeden önce ne yemek lazım?
Spora gitmeden önce ne yemek lazım?