Taşeron işçilere kadro tarihi belli oldu - Hükümetten son dakika taşeron açıklaması

Binlerce taşeron işçinin merakla beklediği taşerona kadro verilmesi konusunda hükümetten flaş bir açıklama geldi. Konuyla ilgili yasal düzenlemenin yıl başında Meclis'e geleceği açıklandı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, binlerce kişiyi yakından ilgilendiren taşerona kadro verilmesi hakkında heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Merakla beklenen düzenleme, yılbaşından sonra Meclis'te görüşülecek. İşte ayrıntılar...

Bakanlar Kurulu'nun ardından konuşan Bozdağ, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Taşeronla ilgili çalışmalar son noktaya geldi. Başbakanımızın başkanlığında ilgili bakan arkadaşlarımız uzun bir toplantı yaptılar. Daha sonra Başbakanımız bakanlarımıza bazı hususlarda ayrıca durulması talimatı verdi. Onlar da çalışmalarını sürdürüyorlar. Aralık sonu, Ocak ayı içinde taşeronla ilgili yasa Meclis'e gelecek ve sonuçlandırılacaktır."

ÇALIŞMA BAKANI DA AÇIKLAMIŞTI

Taşeron çalışanlarla ilgili düzenleme uzun süredir hükümetin gündeminde bulunuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, ilk kez Eylül ayında taşeron düzenlemesinin yılsonunda bitirileceği yönünde açıklama yapmış, arkasından diğer hükümet üyelerinden de benzer yönde açıklamalar gelmişti.

İLGİLİ HABER Bakan'dan taşeron işçilere kadro müjdesi Bakan'dan taşeron işçilere kadro müjdesi

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Kanal D ekranlarında büyük bir ümitle başlayan dizi reyting kurbanı oldu!
Kanal D ekranlarında büyük bir ümitle başlayan dizi reyting kurbanı oldu!