Survivor Batuhan kimdir nereli kaç yaşında - Batuhan Buğra Eruygun Survivor'dan neden ayrıldı?

Survivor 2018'de Gönüllüler takımına sonradan dahil olan yarışmacılardan Batuhan Buğra Eruygun, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki kimdir Batuhan? İşte ayrıntılar...

Survivor 2018 bu yıl nefesleri kesiyor. Yarışlarda büyük heyecan yaşanıyor.

Adaya son olarak katılan Batuhan Buğra Eruygun ve Mustafa Kemal, Gönüllüler takımına büyük güç kattı. Batuhan oyunlardaki çabukluğu ve becerisiyle dikkat çekiyor.

İzliyiciler de Batuhan'ı yakından takip ediyordu. Ancak Batuhan ada şartlarına daha fazla dayanamadığını belirterek yarışmaya veda etti.

BATUHAN BUĞRA ERUYGUN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Batuhan Buğra Eruygur 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatını Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri
Fakültesi'nde bitirdi ve atletizm sporu ile uğraşmaktadır. 110 metre engelli yarışmalarında koşan Batuhan Buğra Eruygun,

Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı ve milli sporcusudur. 2013 yılında katıldığı yarışmada 7.98'lik derecesi ile 60 metre engelli Türkiye Salin 2013 yılında Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından, doping kullandığı gerekçesi ile iki sene boyunca resmi müsabakalardan men edilen Batuhan Buğra Eruygun'a 2015 yılında kanser teşhisi konulmuş ve uzun bir tedavi sürecinin ardından kanseri yenerek çok sevdiği atletizm sporuna devam etmiştir.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Köyden İndim Şehire filminde sizi şaşırtacak 14 farklı detay!
Köyden İndim Şehire filminde sizi şaşırtacak 14 farklı detay!