Survivor 2018 yarışmacısı Sema Aydemir (Apak) kimdir kaç yaşında nereli instagram hesabı

Acun Ilıcalı, Survivor 2018 All Star kadrosunu bir bir açıklamaya başladı. O yarışmacılardan biri de Sema Aydemir oldu. Peki kimdir Sema Aydemir? İşte ayrıntılar...

Survivor 2017'nin ünlüler takımı kadrosunda yer alan ve gösterdiği performansla kadın yarışmacılar arasında en başarılı isim olarak ön plana çıktı. Sema, önümüzdeki yıl başlayacak Survivor All Star'a da katılma kararı aldı.

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

All Star performansı merakla beklenen Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985’te Bursa’da doğdu. Tayfun Akgün'ün antrenörlüğünde Enkaspor'un atleti olan Sema Aydemir, 400m engelli yarışlarıyla tanındı. Sema Aydemir geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösterdi. Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etti.

400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etti. 2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2016 yılında boşandı. Çiftin Ali isminde bir çocukları bulunuyor. 21 Ocak 2017'de yayınlanmaya başlayan 2017 Survivor'ın ünlüler kadrosunda yer aldı.

SEMA AYDEMİR INSTAGRAM HESABI (TIKLAYINIZ)

İLGİLİ HABER Survivor 2018 Merve Aydın kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı? Survivor 2018 Merve Aydın kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Çocuklarının fotoğraflarını trolleyen aileler
Çocuklarının fotoğraflarını trolleyen aileler