Star'da bu yaz 'Dolunay' çıkacak

Star TV ekranlarında yaz aylarında içinizi ısıtacak bir aşk hikayesi ile geliyor. Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı "Dolunay" dizisinin çekimleri başladı.

 Dolunay dizisi ekranlara hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, No Dokuz imzalı projenin ismini Türkan Şoray’ın koyması da Dolunay’ı özel kılıyor. Sürprizli bir aşkı konu alan ve yaz ekranında seyirciyi heyecanlı bir bekleyişe sürükleyecek dizi şimdiden konuşulmaya başladı.

Nazlı ile Ferit’in imkansız aşkı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in ( Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır. Liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri aldı. "Kızım Nerede" dizisinde "Zeynep" karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Daha sonra "Huzur Sokağı" ve "Muhteşem Yüzyıl" dizilerinde oynamıştır. 2014 yılında " MedCezir" dizisinde "Ada" karakterini canlandırdı. Yine 2014 yılında "Kiraz Mevsimi" dizisinde başrol oyuncusu oldu ve "Öykü" karakterini canlandırmaya başladı.

Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümü mezunudur. Dans ve şan dersi almakta ve diksiyon çalışmaktadır.

Diziler
Kızım Nerede "Zeynep" karakterinde
Huzur Sokağı
Muhteşem Yüzyıl
Medcezir "Ada" karakterinde (2014)
Kiraz Mevsimi Öykü Acar (2014-günümüz)

Her şey çok mu hızlı gelişti?

Aynen. Sonuca baktığımızda hızlı ilerlemiş gibi duruyor ama tabii bunun bir süreci var.

Geçmişte rol aldığınız yapımlar hangileriydi?

Sanırım tipim çok kolay değişebiliyor. "A sen o dizide de var mıydın, hiç benzemiyorsun" cümlesini çok sık duyuyorum. Üç yıl önce Kızım Nerede dizisinde rol almıştım. Huzur Sokağı'nda 4-5 bölüm; Muhteşem yüzyıl'da 10 bölüm oynadım. Medcezir'de de 9 bölüm. Kızım Nerede ve Kiraz Mevsimi sıfırdan başladığım işler.

Kiraz Mevsimi'nin bu kadar tutacağını tahmin ediyor muydunuz?

Yok, hiç birimiz beklemiyorduk. Sonuçta yaz işiydi; çok dev prodüksüyonlar, dev oyuncular yoktu bu işte. En popülerimiz Dağhan Külegeç'ti. Ben daha yeni yeni duyulmaya başlamışken Serkan Çayoğlu (Ayaz) daha duyulmamışken hiç birimiz ummuyorduk. Demek ki böyle olması gerekiyormuş; bu dönem bu dizinin hakkıymış. Bunun parametresi yok, müthiş yatırımlar, oyuncular bazen olmuyor. Basit iyidir kafası.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ali Ağaoğlu kızına kına yaktı
Ali Ağaoğlu kızına kına yaktı