Star Wars hayranları, bu otelde buluşuyor

Bilim kurgu türünün kilometre taşı Star Wars, bu otelde yeniden hayat buluyor. Star Wars temalı tatil köyü için kolları sıvayan Disney, her yaştan Star Wars hayranını burada ağırlayacak.

Disney World ve Disneyland'in "Galaxy's Edge" projesinin bir parçası olarak açılması planlanan otel, Disney'in kendi tatil köylerinde yaşattığı deneyimi bir otele taşıma projesi gibi görünüyor.
Hamburger menülerinden, kalem kutusundan anahtarlığına ve hatta tuvaletlere kadar gelen Star Wars afişleri ve figürleri bazı insanları çileden çıkaracak düzeye gelmişti. İşte bu Star Wars çılgınlığına bir yenisi daha eklendi. İşte karşınızda Star Wars Oteli !

Walt Disney World inanılmaz iddialı bir Star Wars oteli açmayı planlıyor. Disney'in tatil başkanı Bob Chapek'e göre, konuklar konaklamaları boyunca tamamen benzersiz bir hikaye edinecekler ve bu hikayeler günün her dakikasına dokunacak.

Bu otel aslında Disney World’ün yaklaşmakta olan "Star Wars" deneyimlerine ayrılmış "Galaxy's Edge" alanının bir parçası. Kaliforniya'daki Disneyland ve Florida'daki Disney World, 2019'da "Galaxy's Edge" topraklarına kavuşacak, ancak otel sadece Orlando'da olacak gibi görünüyor. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  2017'nin en iyi fotoğrafları
2017'nin en iyi fotoğrafları