Silahlı soyguncuyu, PTT çalışanı durdurdu!

İstanbul Ataşehir'de maskeli hırsız, elindeki silahla PTT şubesine girerek soygun yapmak istedi. Çalışanlardan birinin karşı çıkıp kavga etmesiyle soyguncu korkup kaçtı, o anlar kameraya yansıdı.

Ataşehir'de yüzünde maske ve elindeki silahla güpegündüz girdiği PTT şubesini soymaya çalışan gaspçı, bu kez baltayı taşa vurdu. Çalışanın gaspçıya canı pahasına direnmesiyle soygun girişimi önlendi. PTT çalışanının bıçaklı soyguncuya direndiği anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

ELİNDE SİLAHLA PTT ŞUBESİNE GİRİP SOYGUN YAPMAK İSTEDİ

Ali Rıza T., öğle saatlerinde eline bıçakla PTT şubesine girdi. Burada çalışana silah doğrultan şahıs, poşet uzatarak paraları doldurmasını istedi. Ancak çalışan R.Ö. direnerek paraları poşete koymadı. Bunun üzerine çalışanın olduğu bölüme geçen gaspçı ile aralarında kavga çıktı.

ÇALIŞAN, KARŞILIK VERİNCE KAÇMAK ZORUNDA KALDI

Çalışanın karşılık vermesi üzerine çıkan kavgada maskesi ve bıçağı yere düşen zanlı güç bela iş yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

GASPÇI İLE ÇALIŞANIN KAVGASI ANBEAN KAMERADA

Görüntülerde, maskeli ve silahlı soyguncu içeride kimsenin olmadığı bir zamanda şubeye giriyor. Çalışana silah doğrultan gaspçı ardından poşet uzatarak paraları doldurmasını istiyor.

Ancak çalışan direnerek paraları doldurmuyor. Bunu üzerine gaspçı ile çalışan arasında kavga çıkıyor. Kavgada bıçağını ve maskesini düşüren zanlı kaçıyor.

KİMLİĞİ BELİRLENEN SOYGUNCU TUTUKLANDI

Olayın ardından iş yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan ekipler, şahsın kimliğini belirleyerek yaşadığı evde gözaltına aldı.

Şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Güzelliğin izini ülkeleri gezerek süren sanatçı (Dünya'nın en güzel kızları)
Güzelliğin izini ülkeleri gezerek süren sanatçı (Dünya'nın en güzel kızları)