Sigorta şiketlerinden otomobil sahiplerine dolu uyarısı

İstanbul'da yarın etkisini göstermesi beklenen şiddetli yağış öncesi sigorta şirketlerinden otomobil sahiplerine dolu uyarısı yapıldı.

Son sağanak ve ardından yağan dolunun ardından bir çok otomobilde meydana gelen hasar nedeniyle sigorta şirketlerinden müşterilerine uyarı mesajı gönderdildi.

İstanbul'da yarın sabah itibariyle beklenen kuvvetli yağış ve dolu tehlikesine karşı bu kez meterolojiden değil sigorta şirketlerinden uyarı geldi.

Bir önceki dolu da 150 bin aracın hasar gördüğü İstanbul'da müşterilerine SMS ve mail yoluyla ulaşan şirketler, "Olası su baskını, sel ve dolu tehlikesine karşı gerekli tedbirleri alınız. Aracınızı mümkünse kapalı otoparka bırakınız" mesajı attı.

BİR ÖNCEKİ DOLUNUN FATURASI 200 MİLYON

Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da etkili olan dolu yağışı 150 binden fazla araca zarar vermiş ve 200 milyon liraya yakın maddi hasara yol açmıştı. 

Sigorta şirketleri bu kez önceden önlem almaya çalışarak müşterilerine SMS yoluyla ulaşarak "Değerli müşterimiz, İstanbul'da yarın sabah itibariyle kuvvetli yağış beklenmektedir. Olası su baskını, sel ve dolu tehlikesine karşı gerekli tedbirleri alabilmeniz için bilginize sunarız" dedi.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Sosyal medyayı ikiye bölen renk tartışması! Bu Ayakkabıyı ne renk görüyorsunuz? Neden insanlar farklı renkler görüyor işte bilimsel açıklaması...
Sosyal medyayı ikiye bölen renk tartışması! Bu Ayakkabıyı ne renk görüyorsunuz? Neden insanlar farklı renkler görüyor işte bilimsel açıklaması...