Seven Ne Yapmaz Nazlı Aycı Seren Şirince kimdir? - Kaç yaşında? - Nazlı Aycı İnstagram

ATV'de yayınlanan Seven Ne Yapmaz dizisinin köylü güzeli Nazlı Aycı'yı canlandıran Seren Şirince' kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Nazlı Aycı İnstagram hesabı var mı?

ATV'nin sevilen dizisi Seven Ne Yapmaz'ın başrol oyuncularından köylü güzeli Nazlı Aycı'ya hayat veren Seren Şirince, dizinin izleyenleri tarafından merak ediliyor. Seren Şirince kimdir, kaç yaşında?

Seren ŞİRİNCE (Nazlı AYCI) Kimdir?

Güzeller güzeli köylü kızımız Nazlı, Fatma ananın çiftliğinde büyümüş, çalışkan, herkesin yardımına koşan melek gibi bir kızdır. Annesini bebek yaşta kaybetmiş, köyden gitmek zorunda kalan babasını ise hiç tanımamıştır. Annesi yerine koyduğu Fatma'nın kanatları altında, doğal bir ortamda, çiftlikte büyümüştür. Bu güzel, iyi yürekli kızımız için hayat Fatma ana' nın yeğeni Ozan'ın köye gelmesiyle değişir.

01.01.1991 tarihinde dünyaya gelen Seren Şirince, tiyatroya ufak yaşlarda; İzmir'de Han Tiyatrosunda Rüçhan Gürel'in eğitimleriyle başlamış ve daha sonra üniversite eğitimi devam ederken gelen teklif neticesinde Araf Zamanı ve Aşk Emek İster adındaki dizilerde oynamıştır. 2014'te Tiyatro kariyerine Talimhane Tiyatrosunda Göl Kıyısı oyununda profesyonel olarak başlamıştır. 2015'te, yaz dizisi olarak başlayan ve günümüzde de devam eden İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırdı. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Böbrek rahatsızlığı olanlar dikkat! Böbreklerinize zarar veren en temel etkenler...
Böbrek rahatsızlığı olanlar dikkat! Böbreklerinize zarar veren en temel etkenler...