Seven Ne Yapmaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı - Yeni son bölüm özeti Atv

ATV ekranlarında bu akşam izleyicilerin karşısına çıkan Seven Ne Yapmaz dizisinin gelecek hafta yayınlanacak ikinci bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölüm gelişmeleri...

Seven Ne Yapmaz ilk 1. Bölüm izleyicisi ile bu akşam buluştu. Dizi biter bitmez Atv ekranlarında dizinin 2 bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Yusuf Çim ve Seren Şirince’nin paylaştığı dizi her Çarşamba saat 20.00’da yayınlanacak.

KONUSU

Ozan Ekinsoy, Türkiye'nin büyük holdinglerinden Ekinsoy Holding'in veliahtıdır. Fakat yaptığı büyük bir hata nedeniyle babası Orhan tarafından köye gönderilerek cezalandırılır. Ozan memlekette, o güne kadar tanık olmadığı saf bir yüreğe ve güzelliğe sahip Nazlı'yla karşılaşır. Annesiz ve babasız büyüdüğü halde yaşadığı köyün göz bebeği olan Nazlı, kendi ayakları üstünde durmayı başarabilen, cesur ve güzel bir genç kadındır. Ozan Nazlı'nın bu sahiciliğinden çok etkilenir ve Nazlı'ya karşı kendisinden hiç beklemediği duygular beslemeye başlar; Nazlı'ya bir anda aşık oluvermiştir. Nazlı da ona.. "İnsan evlendiği insanı anlamaz mı?"

OYUNCU KADROSU

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Yusuf Çim ve Seren Şirince'nin paylaştığı, Safranbolu'dan İstanbul'a uzanan eğlenceli, zaman zaman da dramatik bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizide Yusuf Çim ve Seren Şirince'ye; Ecem Çalık, Serhat Parıl, Şeyla Halis, Sertan Erkaçan ve Ferzan Hekimoğlu eşlik ediyor.

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun yaptığı, senaryosunu 'Bazı Filmler Yazı Grubu'nun yazdığı dizi atv ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

İşte Seven Ne Yapmaz dizisinin ikinci bölüm fragmanı...

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Game of Thrones karakterlerinin lakaplarının takılma sebepleri neler?
Game of Thrones karakterlerinin lakaplarının takılma sebepleri neler?