Şanlıurfa'da işçileri taşıyan araç kaza yaptı, ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa'da sera işçilerini taşıyan minibüs ike karşı yönden gelen otomibilin çarpışması sonucu kaza mahali can pazarına dönerken, feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı.

Şanlıurfa'da sera işçilerinin bulunduğu midibüs, sabah saatlerinde karşı istikametten gelen bir araç ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle, işçileri taşıyan midibüs yol kenarına devrildi.

Şanlıurfa'da, serada çalışan tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, sabah saatlerinde Kısas Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Kent merkezinde evlerinden alınan ve çoğunluğu kadın ilan tarım işçilerini çalıştıkları Karaali Serasına taşıyan Atilla Ateş'in kullandığı 63 DP 614 plakalı minibüs ile sürücüsü öğrenilmeyen 38 KV 746 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada sera işçilerini taşıyan minibüs yol kenarına devrilirken, otomobil ise yoldan çıkıp tarlaya uçtu. Kazada adı öğrenilmeyen otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

OTOMOBİL TARLAYA UÇTU

Kaza sonrası çoğunluğu kadın sera işçileri minibüsten yola savruldu. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda jandarma ve ambulans sevk edildi. Can pazarının yaşandığı kazada yaralılar, ambulans ve yoldan geçen araç sürücüleri tarafından Şanlıurfa'daki hastanelere götürüldü.

BİR İŞÇİ ÖLDÜ, 3 İŞÇİNİN DURUMU AĞIR

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Sera Baylan yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise acil serviste tedavisi devam ederken, 3 işçinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

KAZAZEDE YAKINLARI HASTANALERE KOŞTU

Kazayı haber alan tarım işçilerinin yakınları da hastanelere akın etti. Acil servis önünde tarım işçilerinin sağlık durumu hakkında bilgi almaya çalışanlar gözyaşına boğuldu.

YOL ULAŞIMA AÇILDI, SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapalı kalan yil, minibüs ve otomobilin çekici ile kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Geçmişten günümüze En iyi film Oscar ödülü alan filmler
Geçmişten günümüze En iyi film Oscar ödülü alan filmler