Samsung Galaxy Studio İstanbul'da kapılarını açtı

Samsung’un en son ürünlerini teknoloji severlere deneyimleme fırsatı sunduğu Samsung Galaxy Studio İstanbul İstinyePark alışveriş merkezinde açıldı.

 Samsung, teknoloji severleri yine unutmadı.


İstinyePark alışveriş merkezi içindeki geniş bir alana kurulan Samsung Galaxy Studio, daha önce Los Angeles, Madrid, Tokyo ve Dubai gibi dünyanın önemli şehirlerinde teknoloji severleri ağırlamıştı. İstanbul’a ilk kez gelen Samsung Galaxy Studio deneyim alanını ziyaret edenler; başta Galaxy Note8 olmak üzere sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR, 4K çözünürlükte width:240 derece fotoğraf ve video çekebilen Gear width:240 kamera ve kullanıcıları sağlıklı yaşama yönlendiren Gear Sport gibi ürünleri kişisel danışmanlar eşliğinde yakından tanıma fırsatı buluyor.

Samsung Galaxy Studio’nun en çok dikkat çeken bölümlerinden birisi olan Portre Havuzu’nda, Galaxy Note8 ile çekilmiş selfie fotoğrafları su dolu bir panel içindeki büyük bir ekranda yeniden oluşturuluyor ve kullanıcıların fotoğraflarını arkadaşlarıyla paylaşmasına olanak sağlanıyor. Aynı anda Galaxy Note8’in suya ve toza dayanıklılığı da eğlenceli bir şekilde deneyimleniyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Türk televizyon tarihine damga vuran 29 önemli dizi....
Türk televizyon tarihine damga vuran 29 önemli dizi....