Samsung Galaxy Note 8'in Türkiye'de satışa çıkacağı tarih belli oldu

Samsung'un görkemli bir lansmanla tanıttığı yeni modeli Note 8, yeni özellikleriyle piyasayı sallarken, ürünün Türkiye pazarına ne zaman gireceği de belli oldu.

Samsung'un merakla beklenen modeli Galaxy Note 8'in tanıtımı New York'ta yapıldı. Peki Samsung Galaxy Note 8, Türkiye'de ne zaman satıla çıkacak? İşte yanıtı.

New York'ta yapılan etkinlikle tanıtılan Samsung Galaxy Note 8, özellikleriyle akıllı telefon piyasasını heyecanlandırdı. Samsung'un yeni amiral gemisini tanıtmasının ardından kullanıcılar merakla "Samsung Galaxy Note 8 Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak?" diye soruyor. İşte Samsung Galaxy Note 8 Türkiye satış tarihi...

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 TÜRKİYE SATIŞ TARİHİ

Bugün New York'ta gerçekleştirilen etkinlikte tanıtılan Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8, özellikleriyle büyük beğeni kazandı. Yapılan lansmanda cihazın özellikleriyle birlikte fiyat bilgisi ve satışa çıkacağı tarih de açıklandı.

Buna göre, Samsung Galaxy Note 8, Türkiye'de çeşitli taşıyıcılardan ve diğer perakendecilerden 24 Ağustos'ta ön sipariş için hazır olacak ve telefon 15 Eylül'de mağaza raflarına çıkacak.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Sıla sosyal medyada alay konusu oldu
Sıla sosyal medyada alay konusu oldu