Samsuıng, Galaxy S8 Active'i tanıttı, yeni özellikler neler?

Samsung, merakla beklenen yeni modeli Galaxy S8 Active'i bugün tanıttı. En dayanıklı Samsung modeli olduğu belirtilen S8 Active'in yeni özellikleri neler?

Samsung'un yeni amiral gemisi S8 Active, bugün resmen tanıtıldı. S8 Active teknik özellik olarak S8 veya S8+ ile aynı özelliklere sahip. Hatta S8 Active'nin batarya kapasitesi daha geniş. Ancak telefonun dikkat çeken yanı özelliklerinden daha çok, dayanıklılığının üst seviye olması. S8 Active'nin dört köşesinde yer alan yastıklarla düşmeye karşı direnç kazanırken, çatlamaya, suya ve toza karşı da dayanıklı olduğu dile getiriliyor.

Telefonun teknik detaylarında ise, 18:9 ekran formatında Quad HD Super AMOLED ekran ve Qualcomm Snapdragon 835 işlemci yer alıyor. 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanına sahip olan cihaz, 12MP arka kamera ve 4000 mAh'lik devasa bir bataryaya ev sahipliği yapıyor. Bu batarya kapasitesi, S8+'tan bile 500 mAh daha büyük.

S8 Active, 8 Ağustos'ta ön siparişe açılacak ve 11 Ağustos'ta kargolanmaya başlanacak. ABD dışına satışı olmayacak cihazın, üçüncü parti firmalar aracılığıyla Avrupa'ya ithal edilebileceği öngörülüyor. Fiyat konusunda ise, 30 ay taksitle AT&T tariflerine ek olarak aylık 28 dolara satılacak. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Jet Sosyete oyuncu kadrosu - Jet Sosyete'de kim kimdir?
Jet Sosyete oyuncu kadrosu - Jet Sosyete'de kim kimdir?