Pubg en iyi loot yerleri - Erangel, Sanhok ve çöl haritası en çok silah bulunan haritalar

Dünyada ve Türkiye'de en çok oynanan oyunlardan biri olan Pubg'de online savaşan oyuncular en iyi silah rootunun olduğu yerlere atlayarak oyunun başında lobiye dönmek istemiyor. En çok silah nerede?

 Pubg haritalarında en çok silahın nerede olduğu merak edilirken oyuncular kendisini tam bir robokopa çevirmek için lootu iyi yapmak zorunda kalıyor. Oyunun sonunda 'Hadi iyisin, çorba parası çıktı' ifadesini görmek isteyenler haberimizi takip edebilir.

Siz de yorum kısmını en iyi silahların bulunduğu favori mekanınızı yazın.

Milyonlarca kişinin severek ve beğenerek oynadığı Battle Royale oyunu olan PlayerUnkown’s Battlegrounds‘da en önemli şeylerden biride loot. Diğer makalelerimizde PUBG Ping Düşürme ile pinginizi düşürüp PUBG FPS Arttırma ile fpsinizi arttırmıştık. Yine kolları sıvadık ve sizler için en iyi loot yerlerini derledik.

Radyo Kuleleri

Şimdi lootlar şansınıza bağlı aşırı bir şekilde de değişebilir. Fakat sürekli inip araştırılarak bulunmuş en iyi yerleri size sunacağız. Bu sayede az savaşarak bol lootla çıkacaksınız. PlayerUnknown Battlegrounds‘ta her oyun Askeri Üs, Okul veya Pochinki’ye inilmemelidir. Tamam iyi lootla çıkabilirsiniz fakat ölme ihtimaliniz çok yüksek. Size şimdi vereceğim bölgelerin hiçbirine gitmek için uçak gerekmiyor. Hemen atlayıp bir araba kapıp verdiğimiz bölgelere gidebilirsiniz. Haritayı bir incelemek isterseniz aşağıya bırakıyorum ve bölgelere hemen başlıyorum !

Primorsk
Primorsk loot için en iyi yerlerden birisidir. İyi silah vb. lootlarının, tekne lootlarının ve araç lootlarının güzel bir dengesi var. Primorsk haritanın köşesinde olduğunu göz önünde bulundurursak bol aracın olması sayesinde sizi çevreleyip backstep yemenizi sağlaması düşük ihtimaldir. Ayrıca safe uzakta veya düşman çok ise teknenizi alıp hemen oradan kaçabilirsiniz.

 

Primorsk’da nereye düşeceğimize gelince, en iyi yer doğu kıyısındaki depolar. En iyi lootların çıkma şansı var, bu yüzden oraya atlamak iyi. Primorska inilecek en iyi yerlerden biriside ambarlardan çıkan yolun karşısındaki lokanta. Çoğu zaman çok iyi bir lootu ve en az bir silahı var. Primorsk yakınında o kadar çok yer bulunmamakla birlikte, ziyaretçilerin dolaşma şansı normalden biraz daha düşüktür. Primorskda squad takımımıza yeterli bol loot var. Yani solodada squad’dada inilecek güzel bir yer.

 

Severny
Hiç kimse severny ye inip kötü hissetmiyor. Bir lokantası var ve bol miktarda araç lootu var. Çok fazla gelen görürsen tekneni alıp kaçabilirsinde. Severny nin en kötü noktası çoğu zaman safe in dışarısında kalması. Fakat araba spawnları bu noktada bize yardımcı olacaktır. Lokantanın dışında çok loot çıkacak noktalar yok gibi, sadece lootlayabileceğiniz büyük bir kasabadan ibaret.

 

Severny ye inerken şehirin hemen üstüne atış poligonları var. Bu hem berbat bir yer hemde müthiş lootlu bir yer olabiliyor. Atış poligonları na herkes inerse gerçekten çok kötü bir yer, yeterli silah yok ve herkes birbirine çok yakın. Üstelik kurtulanlardan daha fazla ganimet almak için Severny’ de dolaşabileceğiniz için, kimsenin Atış Poligonların da olup olmadığına bakmanız gerekmiyor.

Radyo Kuleleri

PUBG haritasında iki tane radyo kulesi var ve ikisinde de soloda iyi lootlar var. Birincisi Gatka’nın yakınında, diğeri tepedeki Novorepnoye ile Sosnovka Askeri Üssü arasında. Bu radyo kulelerinin her ikisinde de, en iyi lootu lootlamak için gerçekten yüksek bir şans var (keskin nişancı tüfekleri, saldırı tüfeği, daha iyi alt makineli tüfekler), ama aynı zamanda bu kadar çok loot çıkmıyor. Squad ve duo takımları kendilerini bu noktalardan kurtarmaya çalışacaklar, ancak solo oyun için burası harika bir yer. Eğer radyo kulelerinin çatısına inmeyi başarırsanız ekstra olarak: Merdiven engellendiğinden beri üst kısımda ekstra lootlar var, yalnızca başlangıçta çatının üzerine iniş yapın.(veya bir araçla inanılmaz derecede atlayarak çıkabilirsiniz.

Novorepnoye radyo kulesi, Gatka’dan biraz daha kötü çünkü çok çatışmalı bir alandan ayrılıyorsunuz ve Novo ya da Askeri Üs’e çok uzun bir yürüyüş mesafesi var. Yine de gidebileceğiniz araçlar var, bu yüzden gitmeniz gerekiyor. Gatka telsiz kulesinin dört araç lootu direkt olarak kulenin kuzeyinde, diğer yandan doğuya doğru yol izlerseniz, daha fazla loot için binalara yaklaştığınızda daha da araçlar çoğalıyor.

 

Mylta Power
Eğer büyük lootlar istiyorsan, Mylta Power’dan başka bir yere bakma. Askeri seviyede lootlar var, üstelik Squad takımınız içinde yeterince loot var ve kimse burada gerçekten kimse kalmıyor. İniş yapmak için en iyi yer düşmanlar inerse silah bulmak için iyi bir şansınız var. Bazı uçaklar Mylta Power dan geçiyor, özellikle Lipovka ve Mylta Power arasındaki haritanın doğusunda inenlara yakın olacağınız bir yer gibi görünüyor. Bu yüzden atladığınız zaman ilk inen ve silahı kapan olmaya çalışın.

 

Mylta Power’e inmenin iki kusuru var. Birincisi, haritanın kenarında olmak, ilk safeyi elde etme olasılığınız yok. Üssün yakınında dört araç var, ve bu yerlerde Mylta’ya (bir başka kıyı şeridinden daha tepeye doğru gidiyor) giden yan yola girseniz bile, birkaç araç daha araba bulamayacaksınız. Mylta Power’ın diğer problemi, düşmanlarınız yakınlarda sizi farkederse, kolayca pusabilir ve sonunda backstap atar. Mylta Power’ın yakınlardaki araçlara veya kaplamaya giden yol oldukça uzun, bu yüzden bu olaylara burada çok fazla maruz kalabiliriz.

 

Mylta Fabrikası

Mylta Power loot için harika bir yer fakat mlyta fabrika daha da harika. Burası çok daha küçük olduğu için takımla loot yapmak için uygun değil. Solo girdiyseniz burayı tercih edebilirsiniz. Buraya inecekseniz kesinlikle çatıya inmelisiniz. Çatıda silah bulabileceğinizin garantisi var. Silahı alıp buraya inen diğer kişileri avlayabilirsiniz.

En İyi Yer: Bunkerlar

Bunkerler kesinlinkle gidilmesi yerlerden biri. Bunkerler’deki lootun kalitesini kimse inkar edemez, ancak savaşmak için haritada en zor yer. Burada, kampı gerçekten güçlü bir strateji haline getiren, çok uzun koridorlar ve kaçış yerleri olmayan açık alanlar var. Burada kimse bulunamazsa, harika, fakat çok fazla loot yapmak çok tehlikelidir. Yapabileceğiniz şey, şansınızı burada denemek ve eğer birçok insan varsa doğrudan kuzeydeki evlere kaçmanız.

 

Şimdilik bu kadar PUBG Bet Siteleri nde bet oynarak kasalarınızı katlamayı, PUBG Ping den pinginizi ölçmeyi ve paylaşımlardan anında haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (1 adet)
pubg delisi
25.07.2019 17:08
sağolun teşekkürler
 
  Dolunay Dizisinde Reytingleri sarsan öpüşme!
Dolunay Dizisinde Reytingleri sarsan öpüşme!