PKK'lı terörist eylem için İstanbul'da, polis alarma geçti

Terör örgütü PKK'nın İstanbul'da sansasyonel bir eylem gerçekleştirme hazırlığı içinde olduğu istihbaratını alan İstanbul polisi "Baver" kod adlı Yunus Sanamalı'nın yakalanması için operasyon başlattı

İstanbul Emniyeti, terör örgütü PKK'nın kent genelinde ses getirecek bir eylem gerçekleştirme istihabaratı üzerine alarma geçti.

Sansasyonel eylem yapmak için İstanbul'a geldiği tespit edilen "Baver" kod adlı PKK'lı teröristin bulunması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Terör örgütü PKK üyesi olduğu ve eylem için İstanbul'a geldiği tespit edilen "Baver" kod adlı Yunus Sanamalı'nın yakalanması için geniş kapsamlı çalışma başlatıldı.

İSTANBUL'DA OLDUĞU ANLAŞILDI

Alınan bilgiye göre, emniyet ve istihbarat birimleri, terör örgütü PKK'nın kırsal kadrosunda yer alan Sanamalı'nın sansasyonel eylem için kısa süre önce İstanbul'a geldiğini belirledi.

FOTOĞRAFLARI SERVİS EDİLDİ

Yakalanmamak için sahte kimlik kullandığı ve sürekli yer değiştirdiği kaydedilen teröristin fotoğrafları basınla paylaşıldı. Yetkililer, şüpheliyi gören vatandaşları, polise ihbarda bulunmaları konusunda uyardı.

DESTEK SAĞLAYAN 6 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Bu arada, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, Sanamalı'ya keşif, barınma, ulaşım ve lojistik destek sağladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 14 şüpheliden 6'sı tutuklanmıştı.
Sanamalı ile kendisine yardım ve yataklık yaptığı belirtilen 3 kişinin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ejderhaların Annesi güzel oyuncu Emilia Clarke'ın bilinmeyen yönleri...
Ejderhaların Annesi güzel oyuncu Emilia Clarke'ın bilinmeyen yönleri...