Muğla'da feci kaza!

Bu sabah saatlerinde Muğla’da alkollü olarak direksiyon başına geçen 24 yaşındaki Ali Emre Can, aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek istinat duvarına çarptı.

 Bu sabah saatlerinde Muğla’da alkollü olarak direksiyon başına geçen 24 yaşındaki Ali Emre Can, aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek istinat duvarına çarptı. Kazada alkollü olan sürücü Ali Emre Can ağır yaralandı.
Muğla’nın Ortaca ilçesinde bu sabah saat 06.00 sularında meydana gelen kazada, 48 RP 900 plakalı otomobile alkollü olarak binen Ali Emre Can, Ortaca'dan Dalyan yönüne seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç yoldan çıkarak kaldırıma savrulurken, burada bulunan istinat duvarına çarparak durabildi. Alkollü sürücü Ali Emre Can araçta sıkışırken, ağır yaralandığı öğrenildi.
A

LKOLLÜ OLDUĞU BELİRLENDİ
Vatandaşların görerek kazayı haber vermesi üzerine olay yerine 110 İtfaiye ekipleri, 112 Acil servis ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri sürücü Ali Emre Can’ı sıkıştığı yerden çıkartmak için dakikalarca uğraştı. Araçtan ağır yaralı olarak çıkartılan sürücü daha sonra Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırıldı. 150 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü, burada yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken. Kaza hakkında Jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Zamanı dondurmayı başaran Süper Modeller
Zamanı dondurmayı başaran Süper Modeller