Muğla'da esnafa sahte para veren kadınlar yakalandı

Dekolte kıyafetlerle esnaftan günlerdir alışveriş yapan birbirinden güzel kadınların tüm alışverişlerinde sahte para kullandığı ortaya çıktı.

İşte o kadınlar ve esnafa yutturdukları tomar tomar 200 bin TL'lik banknotlar. Siz siz olun mutlaka dikkat edin bu tuzağa düşmeyin.

Milas ve Bodrum’da son bir hafta içinde çok sayıda iş yerinden sahte para ile alışveriş yapılarak esnafın mağdur edilmesi, polisi harekete geçirdi. Polis, mağdur olan esnafın iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarından, alışveriş yaparak piyasaya sahte para sürdükleri anlaşılan şüphelilerin 34 YT 2289 plakalı otomobille kaçtıklarını belirledi.

Şüphelilerin içinde bulunduğu otomobili dün Üçyol Mevkii’nde farkeden polis ’dur’ ihtarında bulundu. Ancak, otomobildekiler durmayıp, kaçmaya başladı.

FİLM GİBİ KOVALAMACA

Kovalamaca sırasında, polis havaya uyarı ateşi açtı. Bu sırada paniğe kapılan şüphelilerin içinde bulunduğu otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedip, park halindeki başka bir otomobile çarparak durdu.

Kazayı, yara almadan atlatan şüphelilerden sürücü M.Y. ile Ç.A. ve D.K. adlı kadınlar gözaltına alındı. Şüphelilerin kullandığı otomobildeki aramada 24 adet sahte 200 liralık banknot ele geçirildi. Şüphelilerden M.Y.’nin gasp ve adam öldürmekten sabıkalı olduğu öğrenildi. Üç şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu...
Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu...