Müge Anlı Mehmel Elbay bulundu mu. Kazım Cinayeti son dakika, Zeyno vakası ne oldu?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programı son bölümü ile izleyenleri hayretler içerisini düşürürken yeni bir Fahriye Kara vakası ortaya çıktı. Müge Anlı Mehmel Elbay bulundu mu, Zeyno vakası ne?

 Müge Anlı Son Bölümde bugün neler oldu. Müge Anlı'da son bölümde neler oldu. Zeyno Şefik'in eşi tutuklandı mı. Mehmel Elbay bulundu mu. Kazım Cinayetinde önemli gelişmeler. Zeyno hakkında çarpıcı iddia. 

 Müge Anlı'da son bölümde neler oldu öğrenmek için tüm detaylar sitemizde. Müge Anlı ile Tatlı Sert bugüne kadar; 1659 kayıp buldu, ayrı düşmüş 206 aileyi birbirleriyle kavuşturdu,

75 cinayet dosyası aydınlattı. Kaybolma riski yüksek kişileri güvence altına almak için başlattığı Sevgi İzi projesiyle; 32 Bin 135 kişiye Sevgi İzi uygulaması yapıldı. Sevgi İzi sayesinde 85 kayıp çok kısa bir süre içinde bulundu, 230 gönüllü Sevgi İzi uygulamasıyla Türkiye’nin 81 ili ile birlikte Azerbaycan ve Avrupa’da da proje yer almaya başladı.Müge Anlı ve ekibi, ele aldığı cinayet ve kayıpların yanında ihtiyaç sahibi vatandaşlara da yardımlarını sürdürdü. 754 akülü ve 6 Bin 550 tekerlekli olmak üzere toplam, 7 Bin 304 sandalye dağıttı. 8 Bin 163 öğrenciye kırtasiye ve giyecek yardımı yaptı ayrıca; 299 tane bilgisayar, fotokopi makinası ve projeksiyon cihazı göndermeyi de ihmal etmedi. 5 aileyi ev sahibi yapan, 10 ailenin de evini baştan aşağıya yenileyen Anlı, program içerisinde giydiği 1080 adet elbisesini de ihtiyaç sahiplerine göndererek yüzlerdeki gülümseye sebep olmaya devam etti. Yaptığı her yayınla çok konuşulan, gündem oluşturan program Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon başladı

MÜGE ANLI 3 EKİM 2017

MÜGE ANLI BULUYOR DA POLİS NASIL BULAMIYOR

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, Müge Anlı'nın sunuculuğunu yaptığı ve özel bir televizyon kanalında sabah kuşağında yayınlanan programda çözülen cinayetlerin, emniyet güçleri tarafından çözülememiş olmasının bakanlık tarafından nasıl değerlendirildiğini sordu.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlanması istemiyle yönelttiği soru önergesinde, “Özel bir Televizyon Kanalında bir sabah kuşağı programında bugüne kadar onlarca cinayetin faillerinin belirlendiği, bu program ile pek çok cinayet zanlısının yakalandığı, yüzlerce kayıp çocuk ve vatandaşın bulunduğu, yıllardır çözülemeyen ve emniyet güçleri tarafından rafa kaldırılan cinayetlerin perde arkalarının çözüldüğü ve zanlıların bu program sayesinde yakalandığı belirtilmektedir” denildi.CHP Niğde Milletvekili Gürer, önergesinde televizyon programında ifade edildiği gibi, "yakalanan katil sayısının kaç olduğunu, polis teşkilatının bu tür olaylardan yeterince sonuç alamadığı olayın ne kadar olduğunu, emniyet güçleri tarafından rafa kaldırılmasına rağmen TV programı ile çözülen cinayetlerin sayısın ne olduğunu" sordu.Gürer, “İçişleri Bakanlığınca bu TV programında yer alan değerlendirmelere bakış ve yaklaşım nedir? TV programının ekip ve ekipmanları, TV programının ekip ve ekipmanları kadar yok mudur?” şeklindeki soruların yanıtlanmasını istedi.

NEDEN CANLI YAYINDA İTİRAF EDİYORLAR

 Peki Müge Anlı'nın programındaki bu itiraflar nasıl gerçekleşiyor? BBC Türkçe'nin haberine göre, Türkiye Psikiyatri Derneği eski başkanı Şeref Özer, bu tür itiraf örneklerinde iki durumun geçerli olduğunu ifade ediyor ve ekliyor, "Biri zanlıları programa çıkartan durum, diğeri ise onlara bu itirafları yaptıran durum". 

SORGU ODASI ETKİSİ YARATIYOR

Kişinin, işlediği suçun baskısından kurtulmak için "bilinci dışında" hata yapmaya yönelebildiğini, cezalandırılmak isteyebileceğini anlatıyor. Özer, canlı yayınların da zanlılar üzerinde 'polis sorgu odası baskısı yaratabildiğinin' altını çiziyor.

MÜGE ANLI KİMDİR

Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu.

Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.İzdivaç programları yasaklanınca; TV kanalları, atv'nin reyting rekortmeni programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in benzeri yapımlar ekrana sürmeye başladı. Taklitler aslını yaşatır! Yıllardır canlı yayında suçluları deşifre eden Müge Anlı'nın, tecrübesi ve halkın ona olan sevgisiyle bu taklit programları çok rahat baş edeceğine inanıyorum. Zaten Anlı'nın yeni yayın dönemindeki reytingleri de çok iyi.Şimdi ekranda bu kadar çok kriminal programın olmasının da yeni sorunlar doğuracağına inanıyorum. TV programları aynı adli olay üzerinde yoğunlaşıp konuk kavgasına girince yeni çirkinlikler yaşanabilir.Program sayısı fazla olunca sırf reyting için cinayet ve kayıp vakalarında yanıltıcı yayınların yapılma, suçsuz insanların suçlu lanse edilme riski de var. Umarım kriminal programlarda yaşanan bu enflasyon polisin işini zorlaştırmaz.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Kış aylarına girerken Gripten koruyan 6 tavsiye
Kış aylarına girerken Gripten koruyan 6 tavsiye