Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonu ne zaman başlıyor? İlk bölüm tarihi belli oldu mu?

Televizyon ekranlarında gündüz kuşağının ilgiyle izlenen programlardan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni yayın dönemi merakla bekleniyor. Peki yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

ATV ekranlarında Müge Anlı'nın sunduğu 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının yeni sezonunun başlamasına az kaldı.

Atv'deki tanıtımda Müge Anlı İle Tatlı Sert programının Eylül ayında başlayacağı duyuruldu. Geçen sezon bulduğu kayıplar ve aydınlattığı cinayetler ile birçok kişiyi sevince boğmuştu. Başarılı sunucu Müge Anlı'nın programının yeni sezonda da büyük bir ilgi ile izlenmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Ekranların fenomen programı haline gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezon başlangıç tarihi program izleyenleri tarafından oldukça merak ediliyor. Müge Anlı’nın sunduğu program çok uzun yıllardır ekranlara gelmiş ve bir çok gizemi çözerek yaşanan olayları aydınlatmıştır. Geniş bir izlenme kitlesi bulunan programın yeni sezon başlangıç tarihide program izleyicileri tarafından oldukça merak edilmekte.

Cinayetler, faili meçhuller, kaçırma olayları gibi bir çok vakayı aydınlatarak ekranların en çok izlenen programı haline gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni yayın döneminde ne zaman başlanacağı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Atv ekranlarının en çok izlenen programı 10:00 – 13:00 saatleri arasında hafta içi hergün yayınlanmakta. 23 Haziran 2017 tarihi itibariyle sezon finali yapan porgramın yeni sezona ne zaman başlanacağı ise izleyenleri tarafından her zaman merak konusu olmuş ve Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak ? sorusu sık sık sorulmuştur. Programın henüz kesin olarak başlangıç tarihi belli olmazken tahminler önceki senelere dayanarak Eylül ayını işaret etmekte.

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?

Programın ne zaman başlanacağı konusunda net bir bilgi yok ancak geçmiş yıllara baktığımızda ise Eylül ayında yeni sezonlarına başladığı görülmekte. Bu senede Eylül ayının ilk pazartesi yayına başlayacağı düşünülen program bu sene Eylül ayının ikinci Pazartesinde başlanacağı tahmin edilmekte. 4 Eylül Pazartesi tarihi Kurban Bayramına denk gelirken 11 Eylül Pazartesi Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezonuna başlangıç tarihi olabilir.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Bilim adamları açıkladı Çay mı bünyemize daha faydalı yoksa Kahve mi?
Bilim adamları açıkladı Çay mı bünyemize daha faydalı yoksa Kahve mi?