Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki Raed nerede? Raed Eşram'ı Esed mi kaçırdı?

Müge Anlı'nın programı Tatlı Sert'te yeni bir çocuk kaçırma olayı aydınlatılmaya çalışıyor. Yabancı uyruklu Raed'in, Afgan asıllı Esed tarafından kaçırıldığı iddia edildi. Peki Raed nerede?

ATV ekranlarında yeni sezondaki bölümleriyle hırsızlık, cinsel istismar, taciz, cinayet gibi Türkiye'nin önemli sorunlarını ele almayı sürdüren Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü gündeminde Raed vardı.

Annesi ve babasının canlı yayında aradığı çocukları için kendisi ile sürekli bir arada olan ve oynayan Esed tarafından kaçırıldığı iddia edildi.

İzleyenlerin gözyaşlarına boğulduğu ve kayıp çocuğun bulunması için dua ettikleri Raed hakkında bilgi alabilmek adına mücadele son sürat devam ediyor.

Kamera görüntülerinin de arandığı olay hakkında bazı ifadeler adeta kan dondurdu.

Güzel sunucu Müge Anlı'nın yayında konuk ettiği yabancı uyruklu anne ve baba ile Raed'in olayını araştırdığı bölümde Esed'in yalan beyanlarda bulunduğu ortaya çıktı. Kamera kayıtları çıkana kadar doğruları söylemediği ve Raed'e kek aldığını, ardından da birlikte gittiklerini anlattığı öğrenildi.

Kararlılıkla sürdürülecek bir dosyanın daha eklendiği haftanın son programında halk da seferber oldu. Programa telefon yağmaya başladı.

Müge Anlı 'Türkiye'deki suçlara değişik literatürler girecek' sözleriyle daha önce damga vurduğu sezondan sonra bu olayın ardından aynı ifadeleri tekrarladı. Türk halkının para için çocuk kaçırmayacağını ve yabancıların çoğalmasıyla bu tip olayların da arttığını belirtti. Mahalle halkı olayın iki kahramanı olan Esed ve Raed'i tanıyor. Raed'in sürekli mahalle esnafıyla görüştüğü dile getiriliyor.

Mahalle sakinlerinden birisi de şunları söyledi:

"Esed uyuşturucu kullanıyor. Burada çocuklar kaçırılıyor. Ticaret haline geldi."

Aynı mahalledeki bir başka kişi de, "Aklımıza gelecek bir şey değil ancak öğleden sonra gördüğümde panik havası vardı. Yine de insan konduramıyor. Öyle birisi değil" ifadelerini kullandı.

Esed'in 3 erkekle birlikte bekar evinde kaldığı ve arkadaşlarına da o günden sonra ulaşılamadığı aktarıldı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (1 adet)
Şahnaz
09.09.2017 08:55
Günaydın İnşallah sağ salim ailesine kavuşdursun Rabbim Allah Müge anlıdan ve ekiblerindende razı olsun.Müge anlıyı çok seviyorum her gün izliyorum haftanın cumartesi, pazar gününü hiç istemiyorum çünki Müge anlıyı bizden çalıyo. (Azeri)
 
  Ünlü isimlerin hiçbir yerde görmediğiniz aile albümleri...
Ünlü isimlerin hiçbir yerde görmediğiniz aile albümleri...