Müge Anlı Hacda kaybolan Bekir Sevinç nerede, Bekir Sevinç kimdir

Müge Anlı'nın son bölümünde 9 yıl boyunca hacca gitmek isteyen ve bu yıl gidebilen Bekir Sevinç'in hac ibadetini yerine getirirken kaybolması gündeme oturdu. Bekir Sevinç nerede, bulundu mu?

 Müge Anlı programında hac ibadetini yerine getirmek için Mekke'ye giden ancak orada kaybolan Bekir Sevinç'in nerede olduğu araştırılıyor. Bekir Sevinç bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Bekir Sevinç’in oğlu, “Babam Bekir Sevinç, Nevşehir kafilesi olarak Kayseri Hava Limanından Hacca giden kafiledeydi. Babam gitti ama bize sadece valizi döndü” dedi. Telefonla programa bağlanan Bekir Sevinç’in Mekke’deki oda arkadaşı Durmuş bey, “Valizlerimizi bıraktık, herkes yatağına girdi, sabah namazına kalktığımız zaman bi baktık ki Bekir Sevinç kayıp. Bekir Sevinç, oteldeki yatağından kayboldu. Ben nereye gittiğini, yataktan ne zaman kalktığını bilmiyorum. Biz odada 4 kişi kalıyorduk. Uyandığımızda bir baktık ki Bekir Sevinç yatağında yok” dedi.

BEKİR SEVİNÇ NASIL KAYBOLDU?
9 yıldır hacca gitmek için bekleyen Bekir Sevinç, 20 Ağustos'tan beri kayıp. 10 Ağustos tarihinde hacca giden Bekir Sevinç'in akıbeti henüz bilinmiyor. Peki Bekir Sevinç nasıl kayboldu? Tavaf yapıldığı sırada kaybolan Bekir Sevinç'in kaybolması biraz farklı. Bir iddiaya göre Bekir Sevinç otel odasında kayboldu, fakat oğlunun yaptığı araştırmaya göre kafile başkanı, 85 yaşındaki adamın tavaf sırasında kaybolduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Nükleer faciasının yaşandığı Çernobil'den birbirinden ilginç kareler
Nükleer faciasının yaşandığı Çernobil'den birbirinden ilginç kareler