Müge Anlı Denz Demir cinayetinde son dakika gelişmesi, Deniz Demir'i kim öldürdü

Müge Anlı'da Deniz Demir cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. Deniz Demir cinayetinde yeni veriler ortaya çıktı. Müge Anlı canlı yayınında sır perdesi aralanıyor. Deniz Demir'i kim öldürdü?

 Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezon yayınlarına bomba gibi bir giriş yaptı. Geçtiğimiz dönemden kalan Deniz Demir cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bursa İnegöl'de yaşayan ve kaybolan Deniz Demir'in cesedi geçen sezonun sonlarına doğru bulunmuştu. Deniz Demir'in cesedinin bulunmasıyla eşi Hakime Demir'in çocuğunu dünyaya getirmesi aynı güne denk geldi. Bu sırada Hakime Demir'in çocuğunun babasının cinayet şüphelisi Siyasettin Özaydın'dan olduğu ortaya çıktı. Tüm bu gelişmeleri ve daha fazlasını Müge Anlı canlı izleme linkinden takip edebilirsiniz.

5 EYLÜL'DE MÜGE ANLI PROGRAMINDA NELER YAŞANDI?

Müge Anlı'nın bugün yayınlanan programında Hakime Demir ilginç açıklamalarda bulundu. Kaynının borcunu ödemesi için Siyasettin'den borç aldığını ve daha sonra da bu borcu ödemesi için ücretsiz şekilde kaynını onun yanında gönderdiğini söyledi. Deniz Demir'in babası ise borç olayının safsata olduğunu ileri sürerek Hakime Demir'in yalan söylediğini söyledi. Hakime Demir, "“Siyasettin önce bana biyoenerji ile tedavinin nasıl yapıldığını anlatıyordu. Zamanla bana karşı ilgili oldu ve benim aklımı çelmeye çalışan cümleler kullanmaya başladı. Daha sonra da “sen benim hakkımsın. Seninle biz birlikte olmalıyız” dedi. Hakime Demir, Siyasettin’in eşinin ve kızının yanında ona hediyeler aldığını aktardı. Daha sonra da Siyasettin’in onunla zorla birlikte olduğunu söyledi. Hakime Demir, “Bana zorla sahip oldu, eve gittiğimde eşimin yüzüne bakamadım. Saatlerce ağladım” dedi. İlaç içip zehirlendim. “Beni hastaneye kaldırdıkları sırada eşim Siyasettin Özaydın’a da haber vermiş. Uyandığımda Siyasettin başımda ağlıyordu. Bana test yaptıkları sırada gebe olduğum ortaya çıktı. Bu habere eşim de Siyasettin Özaydın’da çok sevindi. Bu haberden sonra benimle daha çok ilgilenmeye başladı. Kendisine vahiy gibi bir şey geldiğini ve bu çocuğun erkek çocuk olacağını söyledi. Ayrıca Siyasettin bu doğacak çocuğun mehdi olacağını söyledi Sen şu an çok ulvi bir varlık taşıyorsun. Eşinin yanında uyumayacaksın dedi. “ şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu sırada Müge Anlı araya girdi ve çok önemli açıklamalarda bulundu. Hakime’nin sözlerine ara verdi ve kendisi bir açıklamada bulundu. Hakime Demir, Siyasettin’in bu konuşmalarının ardından doktora gitmiş ve bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendiği ortaya çıktı. Programda olayları çözmede büyük bir rol oynayan uzman psikolog ise “Siyasettin insanların ruhsal bir takım inançlarından ve boşluklardan çok iyi yararlanmasını bilen bir kişiymiş” dedi.

MÜGE ANLI ATV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DENİZ CİNAYETİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Bursa İnegöl'de yaşayan Hakime ve Deniz Demir çiftinin hayatı, 2016'nın son günlerinde değişti. 29 yaşındaki Hakime Demir, yaşanan tartışma sonrası evi terk ederek Rize fındıklı'daki babasının yanına döndü.

Deniz Demir, 30 Aralık'ta eşinin peşinden Fındıklı'ya geldi ancak bir daha kendisinden haber alınamadı.

35 yaşındaki Demir'i arayan Jandarma ekipleri, bir ihbar üzerine ilçeye bağlı Düzköy mevkisindeki ormanlık alana gitti. Bölgede, büyük bölümü yabani hayvanlar tarafından parçalanmış bir erkek cesedi bulundu. Cesedin üzerinden çıkan kimlikte ise, Deniz Demir yazıyordu.

Otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cesedin Demir'e ait olduğunun anlaşılmasıyla, güvenlik güçleri soruşturmayı derinleştirdi.

Fındıklı'ya geldiğinde kayınpederinin evine gittiği belirlenen Demir'in izini süren polis, MOBESE kamera görüntülerini inceledi ve kayıtlarda Demir'in son görüştüğü kişiye ulaştı. Bu isim, bioenerji uzmanı Siyasettin Özaydın'dı.

Soruşturma bir anda Rize'den Bursa'ya döndü, İnegöl'de ikamet eden Özaydın burada gözaltına alındı. Şüpheli, Demir'i söz konusu tarihte Fındıklı'da arabasına aldığını ve bir süre konuştuktan sonra vedalaştıklarını söyledi.

Ancak 48 yaşındaki Özaydın'ın aracını inceleyen polis, otomobilde macunla kapatılmış deliklere rastladı. Macunlar kurşun deliklerini kapatmak için kullanılmıştı, araçta da kan izleri vardı.

Bunun üzerine Demir ve Özaydın'ın cep telefonu sinyallerine yönelen polis, 30 Aralık tarihinde Tepecik Köyü'nde ikilinin telefonlarından gelen sinyalleri tespit etti. Deniz Demir'in cep telefonu sinyalinin saat 17.58'de kesildiği belirlendi.

Cinayeti işleyen Siyasettin Özaydın ile altı aylık hamile Hakime Demir arasında yasak aşk ilişkisi olduğu ileri sürülüyor.

Mahkemeye çıkarılan Özaydın'a adliye girişinde Deniz Demir'in yakınları saldırdı. Duruşma sonunda ise, Özaydın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Deniz Demir cuma günü defnedildikten önce ve sonra ağıtlar yakıldı ve sevenleri gözyaşı dökerek adalet istedi. Deniz Demir'in dünyaya gelecek olan bebeğinin ise kimden olduğu sorusundaki muamma ise ortadan kaldıırldı. Müge Anlı, canlı yayında Deniz Demir'in babasını da çağırarak gerçeği açıkladı. Bebeğin babasının Siyasettin Özaydın olduğu belirtildi.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İşte mağazalardaki soyunma kabinlerinin sırrı
İşte mağazalardaki soyunma kabinlerinin sırrı