Müge Anlı canlı yayına torunuyla çıktı

Televizyon ekranlarının sevilen isimlerinden Müge Anlı, sunucusu olduğu 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına sürpriz yaparak torunu ile çıktı.

Mige Anlı'nın torun sürprizi izleyicileri şaşırttı. İşte ünlü sunucunun torunu...

İmza attığı sayısız başarıyla gündem olan araştırmacı - gazeteci Müge Anlı, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de milyonların hayatına dokunmaya devam ediyor.

Engelli vatandaşlarımıza yaptığı sandalye yardımları, öğrencilere yaptığı kıyafet ve kırtasiye yardımları, kendini ifade etmekte güçlük çeken vatandaşlarımız için Sevgi İzi projesinden sonra bu kez hayvan dostlarının yardımcısı olacak.

KAYIP HAYVANLARI BULACAK

Canlı yayınını torunum dediği köpeği Lokum’la birlikte açan Müge Anlı; “Hayvan dostlarımız yaşamımızın tadı, tuzu, neşesi. Ailemizin birer ferdi. Kaybolduklarında onları ailelerine kavuşturmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayalım” diyerek www.patibuldular.com adlı internet sitesinin açılışını yaptı. Kayıp hiçbir hayvan dostunun kalmayacağını belirten Anlı; “Sitemize girip, kayıp kayıt formumuzu doldurun. Biz de kayıplarınızın fotoğraflarını yayınlayalım” dedi.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Aslıhan Karalar Best Model of the World oldu
Aslıhan Karalar Best Model of the World oldu