Müge Anlı, Bekir Sevinç öldü mü, Hacda kaybolan Bekir Sevinç nerede bulundu mu?

Müge Anlı yayınlanan son bölümde hac ibadeteni gerçekleştirirken ortadan kaybolan Bekir Sevinç ile ilgili son dakika gelişmesini verirken büyük bir gafa imza attı. Bekir Sevinç öldü mü?

 Müge Anlı'nın programında uzun bir süredir aranan Bekir Sevinç ile ilgili son dakika gelişmesi yaşanırken, Anlı'nın Bekir Sevinç'in ölmüş olabilmesi ihtimalini sevindirici habermiş gibi duyurması şaşırttı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hac sırasında kaybolan 85 yaşındaki Bekir Sevinç'in ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Müge Anlı'nın aldığı bilgilere göre Bekir Sevinç hac sırasında hayatını kaybetti. 20 kişinin morgda olduğu bilgisine ulaşan Müge Anlı bu haberi verirken bir skandala imza attı. Müge Anlı, Bekir Sevinç'in bulunmasıyla ilgili en azından bu da iyi bir gelişme diyerek sunması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Bekir Sevinç’in oğlu, “Babam Bekir Sevinç, Nevşehir kafilesi olarak Kayseri Hava Limanından Hacca giden kafiledeydi. Babam gitti ama bize sadece valizi döndü” dedi.

Canlı yayında 85 yaşındaki Bekir Sevinç'in 20 kişilik morgda olduğunu söyleyen Müge Anlı skandala imza attı. Müge Anlı, bu bilgiyi aile ile paylaşırken, "Ölmüş olacak ama en azından cenazesine ulaşacaksınız" sözü damga vurdu. Bu da güzel bir gelişme diyen Müge Anlı, "Gidilecek, bakılacak inşallah onlardan birisi. Şimdi cenazesi bulunacak" dedi.
 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (2 adet)
Derya
10.10.2017 23:59
Doğru müjde nerdesin nice kaybı olan var onlara müjde ölmüş bulunsa bile oraya gidipte hiç bulunamasa ailesinin hep aklı orda kalacak yaşıyor mu yaşamıyorumu diye müge canlıyı haber yapana kadar başka şeyleri yapsanız sıra ona mı geldi gaf yapmış ta onu yapmış ta size ne bu haberi yazanlara diyorum onun okadar izliyici kitlesi var ki onun ne demek istediğini biz anlıyoruz anlamaya larda böyle haber yapıyor yazana soruyorum takibi kaybolsa hafta veya başka yerde sen nedersin acaba çok merak ettim birde haber diye yanılıyorsunuz gidin başka magazindeki haberlerle ilgilenin uğraşmayın müge hanım la
Engin yiğit
09.10.2017 16:18
İnsanlar kayıplarının ölü veya diri bulmak istiyor .Hiç bir haber alınamayan kayıplardan gelecek ölüm haberi bile ,aileler için müjde niteliğindedir. Müge Anlı yi karalamak için başka yollar deneyin..
 
  Game of Thrones hakkında ilk defa duyacağınız 22 gerçek!
Game of Thrones hakkında ilk defa duyacağınız 22 gerçek!