Müge Anlı 7 Kasım'da neler yaşandı? - Müge Anlı son bölüm - Fatma Uyanık bulundu mu?

Ekranların alanında lider kriminal programı Müge Anlı'da 7 Kasımda yaşananlar izleyicileri ekrana kilitledi. Fatma Uyanık'ı arayan Müge Anlı ve ekibi Uyanık'ın kardeşlerinin ifadeleri sonrası şok oldu

Müge Anlı, kayıpları bulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan programda Karaman'da kayıplara karışan Fatma Uyanık için girişimlerini sürdüren Müge Anlı ve ekibi, stüdyoda ağırladığı Uyanık'ın kardeşlerinin ifadeleriyle şok oldu.

Karaman'da 6 Ekim'de kaybolan 31 yaşındaki Fatma Uyanık kendilerine ait gittiği bağ evinde kayboldu. Fatma Uyanık'ın abisi ve kız kardeşi göz yaşları ile kardeşlerini aradı canlı yayında.

KARAMAN'da bağ evine gittikten sonra kendisinden haber alınamayan Fatma Uyanık'ın arama çalışamaları tüm hızıyla devam ediyor. Acılı aile kardeşlerinin bulunabilmesi için her çabayı harcıyorlar. Peki Fatma Uyanık'ın kaybolmasında Vahap Varlı mı yoksa Mehmet Dağcı mı doğru söylüyor? 6 ekim'de en son Karaman'da bağ evinde görüntülenen ve kendisinden haber alınamayan 32 yaşındaki Fatma Uyanık ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Gözler Vahap Varlı'ya çevrilse de canlı yayına katılan bir tanık farklı açıklamalarda bulundu.

Mehmet Dağcı'nın iddiasına göre Vahap Varlı şantiyeye ait bir araçta Karaman'da yol kenarında görüntülenmişti. Mehmet Dağcı arabada bir kadın gördüğü konusunda ısrarlı. Fakat canlı yayına bağlanan Hasan Basri Sönmez isimli vatandaş Vahap Varlı'nın arabasına kimse olmadığını söylüyor.

CANLI YAYINDA FERYAT ETTİLER

Mehmet Dağcı'nın yalan söylediğini açıklayan Hasan Basri Sönmez bir kadın olmasının imkansız olduğunu söylüyor. Fakat acılı aile Çetin'in söylediği bu sözlere inanmıyor ve ezberlenmiş olduğunu söylüyor. Müge Anlı Fatma Uyanık bulundu mu? Müge Anlı bu kez Karaman'da bir anda ortadan kaybolan Fatma Uyanık 'ı arıyor.

6 Ekim'den beri kendisinden haber alınamayan Fatma Uyanık her yerde aranıyor. Acılı aile çocukları Fatma Uyanık'ı bulmak için harekete geçti. 32 yaşında olan Fatma Uyanık'ın kaçırıldığı haberi üstünde duruluyor.

Karaman'da yaşayan acılı aile bugün canlı yayında deyim yerindeyse feryatlarını döktüler. Jandarma ve güvenlik güçleri tarafından araması devam eden Fatma Uyanık ile ilgili henüz bir iz bulunamadı.

Fatma Uyanık kaybolduğu gün annesiyle birlikte şehir merkezinden uzak bir yere gitti. Orada bir gün kalan anne ve kız şehre dönmek için hazırlandı. Fakat 32 yaşındaki Fatma Uyanık, şehirden uzak kulübede kalmaya devam etti. Anne Uyanık, akşam olmasına rağmen kızının bahçeden gelmemesi üzerine jandarma ve polis ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ve AFAD ekipleri, Uyanık'ın bulunması için çalışma başlattı.

SEVGİLİSİYLE Mİ KAÇTI?

Fatma Uyanık'ın ailesi kızının zorla kaçırıldığını düşünüyor. Müge Anlı'nın acaba sevdiği adamla mı kaçtı sorusu üzerine acılı aile böyle bir şey olmadığını hatta kardeşleri Fatma'nın evlenmek için acele etmediğini dile getirdiler.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Öte yandan Fatma Uyanık'ın arama çalışmaları hem jandarma hem de diğer güvenlik güçleri tarafından devam ediyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Düzenli tüketildiğinde boy uzamasını sağlayacak besinler
Düzenli tüketildiğinde boy uzamasını sağlayacak besinler