Müge Anlı 13 Eylül 2017 Fatma Demir cinayetinde son durum

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Sultangazi'deki cinayeti 3 saatte çözen Müge Anlı'nın son bölümünde Fatma Demir cinayeti masaya yatırıldı. Fatma Demir cinayetinde son durum

Müge Anlı ile Tatlı Sert, diğer kanallardaki alternatiflerine rağmen yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Atv ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan Müge Anlı ile tatlı sert, son bölümde Fatma Demir cinayeti hakkındaki son bilgiler aktarıldı. Fatma Demir cinayeti ne oldu. Güladiye ve Necla tutuklandı mı? Tüm Müge Anlı izleyicileri bu sezon Fatma Demir cinayetinin aydınlanmasını bekliyorlar. Fatma Demir cinayetinde ki detayları sizin için derledik.Uzun bir aranın ardından yeni sezona yine fırtına gibi bir giriş yapan Müge Anlı'da geçen sene her bölüm programa çağırdığı Necla ve Güladiye'nin durumu merak ediliyor. Verdikleri şüpheli ifadeler ve tartışmalar sonrasında adliyeye ifadeye çağrılan eltiler yapılan işlemlerin ardından serbest bırakılmışlardı. Müge Anlı yeni sezon içerisinde henüz görülmeyen ikili hakkında ilerleyen günlerde açıklama yapılması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon İfadelerine başvurulmak üzere emniyete çağrılan şüpheliler adli kontrol gerekçesi ile göz altına alınmışlardı. Müge Anlı 7 Haziran son bölümde Necla Demir ve Güladiye'ye ne oldu sorusunun cevabı merak edildi. İki elti de adliyeden serbest bırakıldıktan sonra ortadan kayboldu. Müge Anlı'da Fatma Demir'in kızı canlı yayına bağlanarak annesinin katillerini sonuna kadar arayacağını belirtti. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Daha uzun yaşamanın 11 önemli sırrı...
Daha uzun yaşamanın 11 önemli sırrı...