Müge Anlı 11 Eylül 2017 Fahire Kara olayında sıcak gelişme

Gündüz kuşağının ekran klasiği Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 11 Eylül 2017'de neler yaşanıyor. Hac ibadeti sırasında kaybolan Fahire Kara olayında en sıcak gelişmeler haberin devamında...

Atv ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan Müge Anlı ile tatlı sert Son bölümde Fahire Kara hakkındaki son bilgiler aktarıldı. Ayrıca Hac mevsimi dolayısıyla Medine de bulunan Fahire Kara'nın ailesinin paylaştığı son bilgilerde Müge Anlı 11 Eylül son bölümde paylaşıldı. Önceki bölümde Deniz Demir hakkında bilgilendirme yapan başarılı sunucu artık iyi bir haber vermek istediğini 11 Eylül son bölümde aktardı.

Cumhurbaşkanının bulunması için özel talimat verdiği Fahire Kara'nın ailesi Diyanet işleri başkanlığı tarafından Mekke'ye gönderildi. 1 haftadır Mekke'de olan ve her tarafı arayan ailesi henüz bir sonuca varamadı.

27 yıldır Ablalarının kayıp olduğunu söyleyen Fahire Kara'nın kardeşleri "27 yıldır abla hasreti ile yaşıyoruz. Ümidimizi hiç yitirmedik. İçimizde onu bulacağımızın heyecanı ile yaşıyoruz" dediler.

Ayrıca Fahire Kara'nın oğlu Mahmut Kara'nın psikolojik sebeplerden dolayı Suudi Arabistan da gezdirilmediği açıklandı.  

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Şale apartmanı kapıcısız, Maşuk babasız kaldı. (Ercan Yazgan kimdir?)
Şale apartmanı kapıcısız, Maşuk babasız kaldı. (Ercan Yazgan kimdir?)