Mucize Doktor Ada kimdir, gerçek adı ne? Gökçe Akyıldız kimdir, nereli, kaç yaşında?

Reytingleri alt üst eden Mucize Doktor dizisine Gökçe Akyıldız katıldı. Akyıldız dizide Ada karakterine canlandıracak. Mucize Doktor dizisi Ada kimdir? Gökçe Akyıldız kimdir, nereli, kaç yaşında?

Fox TV'nin yeni dizisi Mucize Doktor yayınlandığı ilk iki bölümüyle izleyicilerin büyük beğenisini topladı. The Good Doctor dizisinden uyarlanan dizi kısa sürede reytinglerde zirveye oturmayı başardı. Oyuncu kadrosunun başarısıyla dikkatleri üzerine çeken diziye yeni bir karakter katıldı. Ada isminde hasta bir kız diziye katılırken Ada'yı güzel oyuncu Gökçe Akyıldız canlandıracak. Bu haberin açıklanmasının ardından dizinin sevenleri Gökçe Akyıldız'ı merak etmeye başladılar. Peki Mucize Doktor Ada kimdir, gerçek adı ne? Gökçe Akyıldız kimdir, nereli, kaç yaşında?

GÖKÇE AKYILDIZ KİMDİR?

Gökçe Akyıldız, 30 Ekim 1992 yılında Sinop Ayancık'ta dünyaya gelmiştir. Oyunculuk hayatına 2002 yapımı olan Sırlar Dünyası/Sır Kapısı ile adım attı. Çınaraltı, Büyümüşte Küçülmüş, Sahra, Beşinci Boyut, Ezo Gelin ve Büyük Buluşma gibi benzeri yapımlarda yer alan oyuncu Parmaklıklar Ardında ve Gazi dizilerinde gösterdiği başarıdan sonra Kollama ve Fatih Harbiye gibi önemli yapımlarda yer aldı.

2013 yılında yayınlanan Fatih Harbiye dizisiyle dikkatleri üzerine çeken genç ve güzel oyuncu, 2015 yılında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisiyle geniş bir hayran kitlesinin beğenisini kazandı.

2017 yılında Mustafa Özyurt ile evlenen Gökçe Akyıldız'ın bu evlilikten bir erkek çocuğu bulunmaktadır. Gökçe Akyıldız, 1.64 metre boyunda, 51 kilo ve Akrep burcudur.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Twitter'da en fazla takipçisi olan ünlüler (Ünlülerin kaç takipçisi var)
Twitter'da en fazla takipçisi olan ünlüler (Ünlülerin kaç takipçisi var)