Motosiklet tutkunları yasta 'Tek Teker Arif' hayatını kaybetti - Arif Razgatlıoğlu kimdir?

Türk motosiklet tutkunlarının yakından tanıdığı 'Tek Teker Arif' lakaplı motosiklet şovmeni Arif Razgatlıoğlu, geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Razgatlı oğlu 59 yaşındaydı.

Motosiklet dünyası 'Altın Elbiseli Adam'ı ardından 'Tek Teker Arif' olarak bilinen motosiklet şovmeni Arif Razgatlıoğlu'ndan gelen acı haberle sarsıldı.

'Tek Teker Arif' olarak tanınan motosiklet şovmeni 59 yaşındaki Arif Razgatlıoğlu ile yanındaki kız arkadaşı 20 yaşındaki Ülkü Özcan, Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

Habertürk Haber Merkezi'nden Soner Özcan'ın haberine göre; Saat 18.00 sıralarında sahil yolunda gerçekleşen kaza iddiaya göre şöyle meydana geldi:

Kız arkadaşı Ülkü Özcan ile birlikte sahil yolunda ilerleyen Razgatlıoğlu, önüne çıkan kamyonete çarptı. Aşırı süratli olduğu öğrenilen Razgatlıoğlu ile motosiklette bulunan kız arkadaşı Özcan, feci şekilde yaşamını yitirdi.

 

Çarpmanın etkisiyle motosiklet ikiye bölündü. Arif Razgatlıoğlu ve Ülkü Özcan'ın cenazeleri olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

4 AY ÖNCE KAZA GEÇİRMİŞTİ

Bugüne kadar çok sayıda organizasyonda gösteri yapan ve yaptığı hareketlerle yürekleri ağza getiren Razgatlıoğlu, 4 ay önce Alanya'da motosikletiyle Finli bir turiste çarpmıştı. Finli kadın turistin ağır yaralandığı kazanın ardından Razgatlıoğlu sosyal medyadan şu paylaşımı yapmıştı:

"Demek ki şu bir gerçekmiş; hiç bir zaman en iyi motorcuyum, en iyi sürücüyüm, ustayım dememek gerekiyormuş. Karşıdan karşıya geçen Finli bir kadına çarptım. Kadın full sarhoş. Uzaktan sellektörüme, korna basmama rağmen üstüme üstüme koşarak geldi. Ne kadar kaçmaya, durmaya çalıstıysam da kadınla kafa kafaya çarpıştık. Şükür bir sorun yok ama şunu tam öğrendim: İstediğin kadar kral sürücü, motorcu ol; karşıdan gelen hatalarla herşey olabiliyor. Buna da şükürler edip daha dikkatli, daha hesap edici varsayımları, hislerimizi bile kullanarak motor kullanmamız gerektiğine inanıyorum. 27 senede ilk defa bir yayaya çarpmış oldum"

ARİF RAZGATLIOĞLU KİMDİR?

Alanya'da "Tek Teker Arif" olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu 1962 yılında Adapazarı'nda doğdu.ilk ve Orta Eğitimini Adapazarında tamamladı. Askere gidinceye kadar sanayide fibergılas kaporta bakalit kalfası olarak çalıştı. Askerlik dönüşü 5 yıl Cafe işletmeciliği yaptı. 1990 yılında 6 silindirli CBX Honda motosikleti ile 1 haftalık tatil için Alanya'ya geldi. 1990 yılının yaz aylarında yerleşti. İlk olarak motosiklet üzerine (Rent) yani kiralama kurdu. Ardından (GAME CITY) Atari bilgisayarlı Eğlence merkezi ve 4 yıl kadar da (Disco) çalıştırdı. 2.El Motosiklet, Aksesuar ve kiralama faaliyetlerini sürdürdü. Evli, Tümay ve Toprak adında iki oğlu var.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Demet Akalın'ın gizli diyeti deşifre oldu (1 günde 1 kilo veriyor)
Demet Akalın'ın gizli diyeti deşifre oldu (1 günde 1 kilo veriyor)