MHP Genel Başkan Yardımcısı kaza geçirdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Eskişehir'den Ankara'ya giderken trafik kazası geçirdi. Demirel kaza sonucu yaralanırken bir kişi yaşamını yitirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ruhsar Demirel, Eskişehir'den Ankara'ya giderken Sivrihisar ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi.

Kazada ilk belirlemelere göre, Ruhsar Demirel ve şoförü yaralanırken, bir kişi ise hayatını kaybetti.

Ruhsar Demirel'in Ankara'da bulunan bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi. 

RUHSAR DEMİREL KİMDİR?

Eskişehir’de doğan Demirel, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra TODAİE (Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü)’de Kamu Yönetimi yüksek lisansı ve Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Sağlık Yönetimi yüksek lisansı yapmış, Gazi Üniversitesinde Halk sağlığı doktora programına devam etmiş, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Din Sosyolojisi eğitimi almıştır.

16 yıl sürdürdüğü kamu görevinden 2009 yılında ayrılarak aynı yıl yapılan 9. Olağan Büyük Kurultay’da Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiş, 19 Haziran 2011’de yapılan MYK’da Genel Başkan Yardımcı olarak görevlendirilmiştir. 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan Milletvekili Genel Seçimi sonucu TBMM 24. Dönem Eskişehir Milletvekili olarak parlamentoda görev yapmaktadır.

4 Kasım 2012 tarihinde yapılan 10. Olağan Büyük Kurultay’da MYK’na seçilmiş olup 19 Haziran 2011 tarihinden bugüne Aile, Kadın ve EKİM (Engelli Koordinasyon ve İletişim Merkezi)’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etmekte olan Demirel evli ve bir çocuk annesidir.

21 Mart 2015 tarihinde yapılan 11. Olağan Genel Kurulunda Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. Akabinde yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrası Başkanlık Divanı üyeliğine seçilerek Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini aldı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Televizyon dünyasının unutulmaz karakterleri
Televizyon dünyasının unutulmaz karakterleri