Metin Akdülger kimdir nereli kaç yaşında - Cansu Dere ile aşk mı yaşıyor sevgili mi?

İnternet platformunda yayınlanan 'Şahsiyet' dizisinin başrol oyuncuları Cansu Dere ile Metin Akdülger'in aşk yaşadığı ortaya çıktı. Peki kimdir Metin Akdülger? İşte detaylar...

Magazin dünyasında bir dizi aşkı daha gerçeğe dönüştü.

Ekranların güzel oyuncularından Cansu Dere, Şahsiyet dizisindeki rol arkadaşı Metin Akdülger ile birlikteliğini itiraf etti.

İlk bölümü Mart ayında yayınlanmaya başlayan 'Şahsiyet' dizisinde karşımıza çıkan ünlü oyuncu Cansu Dere başrolleri paylaştığı Metin Akdülger, ile sette başlayan aşkını daha fazla gizlememe kararı aldı.

37 yaşındaki Cansu Dere ile 30 yaşındaki Metin Akdülger yaşadıkları aşkı, yakın arkadaşlarını güzel oyuncunun Bebek'te bulunan evine davet ederk birlikte açıklamışlar.

Güzel oyuncunun mutlu olduğunu dile getiren yakın arkadaşları, Dere'nin; ''Çok keyifli vakit geçiriyoruz'' dediğini de ekledi.

METİN AKDÜLGER KİMDİR?

1988 yılında Bursa'da göçmen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Tiyatroya başlamadan önce arkadaşlarıyla kısa filmlerle uğraştı. 2006'da Koç Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler bölümünü okumaya başladı. 2010'da Seni Aptal Romeo adlı tiyatro oyunuyla tiyatroya adımını attı 2011 yılında bölümünden mezun oldu.2011 yılında ilk sinema deneyimini yaşadı. İlk filmi Genco Tanay Ülgen'in yönettiği Kahraman filmidir. Aynı sene Zeytin Zamanı adlı tiyatro gösterisinde yer aldı. 2012 yılında kendini geliştirmeye başlayan Metin Akdülger, Coşku Cem Akkaya ve Merve Taşkan'dan oyunculuk eğitimi dersleri aldı.2012'de Craft Tiyatro bünyesinde Kaset oyunuyla kariyerine devam etti.2013 yılına gelindiğinde asıl çıkışını Ali Bilgin'in yönettiği Medcezir dizisiyle yakaladı.

Dizide canlandırdığı Orkun karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Yakaladığı başarıyı Ahmet Küçükkayalı'ın Bensiz adlı filmiyle ve Didaskali Tiyatro bünyesinde oynadığı Maşenka oyunuyla devam ettirdi. 2015'te Medcezir dizisinin bitmesi üzerine televizyonsa ara verdi ancak kısa bir süre sonra Medcezir dizisindeki rol arkadaşı Hazar Ergüçlü ile birlikte Analar ve Anneler dizisinde rol aldı. 2016-2017 sezonunda ise izleyici karşısına Muhteşem Yüzyıl Kösem isimli tarihi dizide Sultan 4. Murad olarak çıktı. 2018 yılında ise karşımıza Şahsiyet internet dizisi ile çıktı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  2017 - 2018 Kanalların yeni sezonda izleyiciler ile buluşturacakları diziler neler?
2017 - 2018 Kanalların yeni sezonda izleyiciler ile buluşturacakları diziler neler?