Meclis önünde kendini yakan vatandaş: Provokatör değilim

Geçim sıkıntısı nedeniyle Meclis önüne gelerek kendini yakarak intiahr girişiminde bulunan vatandaş, hakkında yapılan 'provokatör' iddialarına tepki gösterdi.

Ecevit döneminde yaşanan 'yazar kasa fırlatma' olayının benzeri geçtiğimiz gün TBMM önünde yaşandı. Geçim sıkıntısının bunalttığı vatandaş Sıtkı Aydın, Meclis önüne ghelerek kendini ateşe verdi. Hakkında provokatör iddiaları yapılan vatandaş, duruma tepki gösterirne, 7 yıldır AK Parti üyesi olduğunu söyledi.

TBMM önünde kendini yakan işçi Sıtkı Aydın, Twitter hesabından açıklama yaptı. Aydın, Twitter hesabını hakkındaki iddialara cevap vermek için açtığını belirtti. Eylemini herhangi bir siyasi partinin dayatması ile yapmadığını ifade eden Aydın, provokatör iddialarına tepki gösterdi.

AKP'li bir milletvekiliyle görüşmek istediğini aktaran Sıtkı Aydın, paylaşımında, “Benim ile ilgili çamur yorumu atan troll dediklerinize cevabımdır. Ben 7 senedir Çarşamba AK Parti üyesiyim 15 Temmuz’da meydanlarda olan bendim. Benden bir provokatör dahi çıkartamazsınız. Rabbim aynısını size de yaşatsın” ifadelerine yer verdi. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Erkekler ve kadınlar arasındaki farkları ortaya koyan 10 anlamlı görsel
Erkekler ve kadınlar arasındaki farkları ortaya koyan 10 anlamlı görsel