Meclis ne zaman tatile girecek? TBMM ne zaman tatile girecek?

Meclis'in hala tatile girmemiş olması vatandaşların aklında soru işareti oluşturdu. Peki Meclis ne zaman tatile girecek? Konuyla ilgili Meclis Başkanı'nın yaptığı açıklama ise şöyle:

Meclis Başkanı Mustafa Şentop meclisin Temmuz'da da çalışmaya devam edebileceğinin sinyalini verdi. Acil olan düzenlemeler için meclisin çalışacağını söyledi.

Yüksek Seçim Kurulu'nun yenileme kararı aldığı İstanbul Seçimleri için ramazan bayramı sonrasında Meclis'in çalışma takviminin nasıl olacağı merak ediliyordu. Askerlik düzenlemesinin bu hafta TBMM'den geçmesi bekleniyor. Meclis Başkanı askerliğin ardından da Temmuz ayında da TBMM çalışmalarının süreceğine işaret etti.

Bu kapsamda, yargı reformu strateji belgesindeki bazı düzenlemeleri içeren ilk yargı paketi, 11'inci kalkınma planı ve kültür alanında bazı değişiklikler içeren torba yasa teklifinin tatil öncesi Meclis'ten geçirilmesi hedefleniyor.

Meclis Başkanı, İstanbul’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şentop'a af olarak adlandırılan infaz düzenlemesi de soruldu. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Setlerde rol gereği yaşadıkları aşkları gerçek hayata taşıyan ünlüler
Setlerde rol gereği yaşadıkları aşkları gerçek hayata taşıyan ünlüler