Kütahyalı avukatlardan Rasim Ozan hakkında suç duyurusu

Beyaz TV ekranlarında kullandığı skandal ifadeler sonrası ülke gündemine oturan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında bir suç duyurusu da Kütahya Barosu'ndan geldi.

Boşnak vatandaşlar hakkında kullandığı rencide edici şirkin ifadeler sonrası Beyaz TV'deki görevinden kovulan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında, Kütahyalı avukatlar suç duyurusunda bulundu. Kütahya Barosu Başkanı Ahmet Atam suç duyurusuyla ilgili yaptığı açıklamada "Sadece soyadı Kütahyalı olan bu şahsın Kütahya ile hiçbir alakası yoktur" dedi.

Kütahya Barosu, Beyaz TV’de Boşnaklarla ilgili hakaret içerikli sözleri nedeniyle tepki çeken Rasim Ozan Kütahyalı için suç duyurusunda bulundu.

Kütahya Barosu Başkanı avukat Ahmet Atam, yaptığı yazılı açıklamada, Rasim Ozan Kütahyalı’ya tepki gösterdi. Atam şunları kaydetti:
“Bir televizyon kanalında sarf ettiği dini ve milli geleneklerimize uymayan, belden aşağı, yakışıksız ve aynı zamanda Boşnakları hedef alan ırkçı, aşağılayıcı, tahrik edici, nefret ve hakaret içerikli sözler sarf eden, sadece soyadı Kütahyalı olup; aslında Kütahya ile de hiçbir ilgi ve alakası bulunmayan Rasim Ozan Kütahyalı isimli şahıs hakkında Kütahya Baro Başkanlığı olarak 22.11.2017 tarihinde suç duyurusunda bulunulacak olup; kamuoyunun bilgisine sunulur.” 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  En beğenilen futbolcu Eşleri/Sevgilileri belli oldu...
En beğenilen futbolcu Eşleri/Sevgilileri belli oldu...