KPSS tercih sonuçları açıklandı - KPSS 2017/2 yerleştirme sonuçları sorgulama

ÖSYM'nin 14-23 Kasım tarihleri arasında tercihleri yapılan KPSS 2017/2 yerleştirme sonuçları açıklandı. Adaylar tercih sonuçlarına ÖSYM'nin resmi internet sonuçlarına ulaşabiliyor.

Devlet kurumlarında görev almak isteyenlerin girdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) tercih işlemleri 14-23 Kasım tarihleri arasında tamamlanmıştı. Tercih işlemlerinin bitmesinin ardından adayların merakla beklediği yerleştirme sonuçları bugün açıklandı. Adaylar tercih sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilir.

KPSS TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak için 2017/2 KPSS sınavına katılan ve sınav sonuçlarına göre tercih işlemlerini yapan adaylar KPSS tercih sonuçlarına göre yerleştirildikleri kurumları merak ediyor. ÖSYM ise bugün 2017/2 KPSS tercih sonuçlarını açıkladı. KPSS tercih sonuçları ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden erişime açıldı.

Adayların KPSS tercih sonuçlarını görüntüleyebilmeleri için https://sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini girmeleri gerekmektedir.

TERCİH SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEN ADAY NE YAPACAK?

Bir kadro veya pozisyona yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kamu kurum / kuruluşlarına başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini bu kurum veya kuruluşlardan öğrenecekler.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Basılı Kitapların E-Kitap karşısında yaşadığı büyük zafer!
Basılı Kitapların E-Kitap karşısında yaşadığı büyük zafer!