Konyaspor Başkanı Ahmet Şan istifa etti - Bylock'tan gözaltına alınan Ahmet Şan kimdir kaç yaşında nereli?

FETÖ'nün gizli iletişim programı Bylock'u kullandığı gerekçesiyle savcılığa ifade veren ve serbest bırakılan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, kulüpteki görevinden istifa etti.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün kriptolu mesajlaşma uygulaması ByLock'u kullananlara yönelik soruşturmalar devam ediyor.

Ahmet Şan’ın evinde arama yapıldığı, cep telefonuna ve dijital verilere de el konulduğu öğrenildi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın, bugün Cumhuriyet Başsavcılığı’na ifade verdiği kaydedildi.

Örgütün şifreli haberleşme programı ’Bylock’ kullandığı iddia edilen Şan’ın evinde de Terörle Mücadele ekiplerinin arama yaptığı, cep telefonuna ve dijital verilere el konulduğu ifade edildi.

SERBEST BIRAKILDI

Ahmet Şan’ın ifadesinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi. Şan, öğle saatlerinde başkanlık görevinden ayrılma kararı verdi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLAMIŞTI

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan 'Bugün Türkiye'de malesef tüm statlar 'İzmir Marşı' söylüyor. Konya hariç. Konya çünkü, bu ülkenin biraz önceki saydığım sıfatlarla, ülkenin birliğini ve her zaman milli maçlarda gördüğümüz, tek bayrak, tek devlet, tek vatan duygusuyla hareket eden Nalçacılılardan bu gücünü alıyor'' sözleriyle tepki toplamıştı.

AHMET ŞAN KİMDİR?

Ahmet Şan 1963 yılında Konya'nın Derebucak ilçesinde doğdu. İlköğretimi Derebucak'ta, liseyi İzmir'de Atatürk Lisesi'nde tamamladıktan sonra, Berlin Teknik Üniversite'si İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Üniversiteyi bitirdikten sonra Almanya'da Siemens'te göreve başladı. 1996 yılında Konya'ya yerleşerek Kompen A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başladı. Kombassan Holding bünyesinde Kompen A.Ş.'nin de içerisinde olduğu bazı şirketlerin Grup Başkanlığı görevini üstlendi. 1998 yılında Konya Gençlerbirliği'ni kurarak, 2004 yılına kadar başkanlığını yürüttü. Bir süre Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Üyeliği yaptı. Şu anda Konya Doğalgaz Şirketi Gaznet'in Yönetim Kurulu Üyeliği, Konyaspor'un Başkanlığı gibi çeşitli kurum ve kuruluşlarda görevleri yürütmekte. Evli ve üç çocuk babası olan Ahmet Şan Almanca ve İngilizce bilmektedir.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Victoria’s Secret meleklerinin çok görmediğimiz erkek arkadaşları....
Victoria’s Secret meleklerinin çok görmediğimiz erkek arkadaşları....