KKTC ve Türkiye Yılın En'lerini belirledi

KKTC ve Türkiye'de yılın iş, magazin ve sanat dünyasının önde gelen isimlernin belirlendiği "KKTC-Türkiye Yılın En İyileri" ödülleri, Sarıyer Belediyesi'nin katkılarıyla sahiplerine takdim edildi.

Türkiye ve Kuzey Kıbrık Türk Cumhuriyeti'nde 'yılın en'leri' ödülleri sahiplerini buldu. KKTC ve Türkiye'nin iş, magazin ve sanat dünyasının "en"lerinin belirlendiği "KKTC-Türkiye Yılın En İyileri" ödülleri, takdim edildi.

Sarıyer Belediyesi'nin katkılarıyla TİM Maslak Show Center'da düzenlenen ödül töreninde, ilk başta KKTC ödülleri verildi.

"Yılın En İyi Siyasetçisi" ödülüne layık görülen KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, burada bulunmaktan ve ödülden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ataoğlu, KKTC bayrağının Türkiye'de dalgalanmasının mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

"Yaşam Boyu Siyasi Özel Onur Ödülü"nü de eski KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu adına KKTC İstanbul Başkonsolosu Fahri Yönlüer aldı.

Yönlüer, geceyi düzenleyenlere teşekkür ederek, "Bu ödülü kendim için almıyorum. Bir siyaset duayeni adına alıyorum. O ki 45 yıllık siyasi hayatında 35 yılını Başbakan olarak, 5 yılını da Cumhurbaşkanı olarak geçirmiş. Böyle bir kişinin ödülünü almak bana nasip oldu." diye konuştu.

"Yılın En İyi Belediyesi" ödülünü Gazimağusa Belediyesi adına belediye başkanı İsmail Arter aldı.

Arter, "Böyle güzel bir organizasyonda ödül almak hem kendim adıma hem de şehrimiz adına büyük bir onur, büyük bir gurur. Belediyecilikte Türkiye'deki belediyeleri örnek aldığımızı burada belirtmek isterim." ifadesini kullandı.

"Yılın En İyi Kadın Siyasetçisi" ödülünü ise KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber adına KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ataoğlu aldı.

"Rusya Federasyonu ve Orta Asya Türk Cumhuriyetleri En Başarılı İş Adamı" ödülü Yusuf Uğur'a verildi.

"Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı" ödülünü Demet Akalın alırken, "Yılın En İyi Erkek Pop Sanatçısı" ödülüne ise Berkay layık görüldü.

İş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetlinin yoğun ilgi gösterdiği törende farklı kategorilerde çok sayıda isme ödül takdim edildi.

Sunuculuğunu Aykut Pala, Tuğçe Sarıkaya ve Serdar Şengül'ün yaptığı törende, aralarında Perran Kutman, Müjdat Gezen, Esra Erol, Ebru Yaşar ve Emre Aydın'ın da olduğu isimler ödül aldı. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Alman Model Heidi Klum'dan İddialı Çıkış: Son Kullanma Tarihim Yok
Alman Model Heidi Klum'dan İddialı Çıkış: Son Kullanma Tarihim Yok