Kırgın Çiçekler 95. Bölüm fragmanı yayınlandı- Atv yeni son bölüm

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kırgın Çiçekler bu akşam izleyicilerin karşısına 94. bölümle çıktı. Dizinin gelecek hafta ekrana gelecek 95. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kırgın Çiçekler yine heyecan dolu gelişmelerle izleyicileri ekrana kilitledi. İşte dizinin yeni bölümüyle ilgili detaylar.

Harika, Kader'in yaşadığını söyler. Kızlar çok heyecanlanır. Harika ile konuşmak üzere eve gittiklerinde, kızın kaza geçirdiğini öğrenirler. Macide perişan haldedir. Ejder her şeyden habersizmiş gibi davranır. Songül ve Güney yeni evlerine taşınır. Feride ve Ali yeni bir dava dosyası alarak, tüyler ürperten bir olayın peşine düşerler. Kızlar Kader'i ararken, vakit geçtikçe umutlar tükenmek üzeredir.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kavga eden Songül ve Güney ayrı yaşamaya başlarlar. Songül, Harika ve Güney'in gece beraber vakit geçirdiğini öğrenir. İlişkileri ayrılık noktasına gelir. Nazan'a çok büyük bir miras kalır. Evde bayram havası eser.

Ali ve Feride yeni bir olayın peşine düşerler. Kader ve Meral büyük bir kavgaya tutuşur. Sadri, Kader'in gerçek torunu olduğunu öğrenir. Mirası kaptırmak istemeyen Ejder ve Macide korkunç bir plan yaparlar.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Sibel Can paraya kıydı, ultra lüks tatil yaptı
Sibel Can paraya kıydı, ultra lüks tatil yaptı