Kırgın Çiçekler 94 bölüm fragmanı - atv son bölüm özeti - dizi haberleri

ATV ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Kırgın Çiçekler dizisi bu akşam 93. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin gelecek hafta ekrana gelecek 94. bölümü merak konusu oldu.

16 Ekim akşamı ATV’de yayınlanan Kırgın Çiçekler son bölüm büyük heyecana sahne oldu. Kırgın Çiçekler son bölümde, herkes Kader'e ne olduğunu merak ederken Harika gerçeği öğrendi ve Ejder'i tehdit etti. Yakalanma korkusuna kapılan Ejder, Harika'nın peşine düştü. Peki, Kırgın Çiçekler 94. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izlenebilecek.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eylül, kavga eden Songül ve Güney'i barıştırmak için plan yapar. Ali ve Eylül giderek yakınlaşır. Cemre zor günlerinde Serkan'ı hiç yalnız bırakmaz. Ejder, Kader'i yok edip suçu Meral'e atar. Üstü başı kan içinde uyanan Meral, kendini savunamaz ve tutuklanır. Kızlar olayı öğrenince şoka girer. Herkes Kader'e ne olduğunu merak ederken Harika gerçeği öğrenir ve Ejder'i tehdit eder. Yakalanma korkusuna kapılan Ejder, Harika'nın peşine düşer.

Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde olacaktır.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Bir dizi daha final yapıyor! Bütçe sorunları nedeniyle TRT 1 iddialı dizisinden vazgeçti!
Bir dizi daha final yapıyor! Bütçe sorunları nedeniyle TRT 1 iddialı dizisinden vazgeçti!