Kanatsız Kuşlar 20. bölüm fragmanı - atv yeni bölüm tanıtımı youtube

ATV'de yayınlanan Kanatsız Kuşlar'ın bu akşamki 19. bölümünde; çocuğunu düşürdüğünü söylemeyen Tuba, beklenmedik şekilde Muzaffer'in oyununun bir parçası oldu. Peki dizinin yeni bölümünde ne olacak?

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Kanatsız Kuşlar'ın son bölümü nefesleri kesti.

Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Muzaffer'in isteği karşısında ne yapacağını bilemeyen Nefise, iyice köşeye sıkıştı. Çocuğunu düşürdüğünü söylemeyen Tuba, beklenmedik şekilde Muzaffer'in oyununun bir parçası oldu.

Dizinin son bölümünün ardından gelecek haftaki 20. bölüm merak konusu oldu.

Dizinin 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında haberimizde yer alacak.

19. BÖLÜM GELİŞMELERİ

Muzaffer'in isteği karşısında ne yapacağını bilemeyen Nefise, iyice köşeye sıkışmıştır. Çocuğunu düşürdüğünü söylemeyen Tuba, beklenmedik şekilde Muzaffer'in oyununun bir parçası olur. Muzaffer, Azime'yi onun özel hizmetine verir. Sırrı öğrendiğini gizlemeyi sürdüren Muzaffer'in Nefise için de sıra dışı bir planı vardır. Onur, nikah günü gelip çattığında Zeynep'i kurtarmak için elinden geleni yapar. Ancak Ahmet, son kozunu henüz oynamamıştır. Muzaffer'in gizemli tavırlarına anlam veremeyen Nefise, bir şeylerin ters gittiğinin farkındadır. Çocuklarıyla birlikte kendisine yeni bir yol çizme kararı alır. Bu karar, Muzaffer'i iyice çileden çıkaracaktır. Emre ise Muzaffer'in annesine kötü davrandığının farkına varır. Öfkelenerek, Muzaffer'le yüzleşmek üzere şirketi basar. Emre ve Muzaffer'in yüzleşmesi, büyük olayların başlangıcı olacaktır.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Demet Akalın'ı twitter üzerinden takip edenlere sevindirici haber...
Demet Akalın'ı twitter üzerinden takip edenlere sevindirici haber...