Kanatsız Kuşlar 16. bölüm fragmanı yeni son atv özet

Kanatsız Kuşlar 15. bölüm ile ekranlara geldi. Emre kendisine gelen tehditler karşısında neler yapacak merak konusu. Kanatsız Kuşlar 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 Kanatsız Kuşlar son bölümde bebekle ilgili durumun ortaya çıkması Nefise'nin Muzaffer'e olan güveninin sarsılmasına neden olmuştu. Emre’nin kendi çocuğunu kaçırdığını düşünen Muzaffer ise ona şiddet uygulamaya çalışmıştı. Bir kez daha çocukları ve eşi arasında kalan Nefise ise her iki taraftan da rest yemişti.

15. BÖLÜM ÖZETİ

Sevilen dizide bu hafta Muzaffer ve çevresinde önemli gelişmeler yaşanacak. Çocukların evi terk etmesini isteyen Muzaffer, Emre ile tartışacak. Gözleri önünde Emre’nin şiddet görmesine engel olamayan Nefise ise Muzaffer’le konuşmak istediğini dile getirecek. “Bir daha çocuklarla ilgili bir şey duymak istemiyorum” diyen Muzaffer konuşma isteğini reddedecek. Eşinden aldığı cevap karşısında şaşkınlık yaşayan Nefise ise “Merak etme bir daha onlar hakkında ne de benim hakkımda bir şey duymayacaksın” diyecek. Muzaffer’le edilen kavga sonrası çocuklarıyla görüşen Nefise, onların evi terk etmesine engel olamayacak. Emre’yi karşısına alarak açıklama yapmak isteyen Nefise, “Ben senin oğlun filan değilim” yanıtı ile bir kez daha yıkılacak. Öte yandan Muzaffer’in çocuklara karşı olan tavrından rahatsız olan Onur babasının karşısına çıkacak. Kendisine yönelen “Tarafını seç” önerisine karşılık Zeynep ve çocuklardan yana olduğunu söyleyen Onur da babasının düşüncelerine karşı geldiğini açıkça gösterecek.

Zeynep’in Onur’u sevdiğini anlamasına rağmen onun peşini bırakmamaya kararlı olan Ahmet yeniden karşısına çıkacak. “Bu adam senin kalbini çalmaya çalışıyor anlamıyor musun?” diye soran Ahmet, Zeynep’ten “Benim kalbimi çalmasına gerek yok zaten kalbim onun” yanıtını alacak. Ahmet’e tokat atan Zeynep Onur’un yanına giderken genç adam gözyaşları içerisinde kalacak. Zeynep’in Ahmet ve Onur arasındaki tercihini bir kez daha net bir şekilde dile getirmesi ise Ahmet’le aralarında olan ilişkinin tamamen kopma noktasına geleceğini gösterecek.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  "Bu Sayılmaz" bekleneni veremedi... Kanal yönetimi fişini çekti...
"Bu Sayılmaz" bekleneni veremedi... Kanal yönetimi fişini çekti...