İzdivaç programları, yerini asayiş programlarına bıraktı

Düşük kalite ve kurgu evliliklerle izyeyiciyi usandıran evlilik programları yerini asayiş programlarına bırakırken gündüz ekranı, cinayet ve tecavüz olaylarıyla rehin alındı.

İzleyicinin şikayetlerine daha fazla sessiz kalamayan RTÜK, yeni sezonda izdivaç programlarının fişini çekmişti. İzdivaçtan büyük kazanç elde eden televizyon kanallarının yeni "trendi" ise cinayet, tecavüz ve alıkonulma içerikli asayiş programları oldu.

HER KANALDA AYRI BİR OLAY

TV8'de Serap Paköz'ün sunduğu Gerçeğin Peşinde programı 11 yıl boyunca çözülemeyen cinayeti çözerek büyük bir televizyonculuk başarısına imza attı. Bu gelişmenin ardından uzun yıllardır ATV'de 'Tatlı Sert' programını sunan Müga Anlı'da yıllarca çözülemeyen cinayeti 3 saatte çözerek Serap Paköz'e "Bir numara benim" mesajı verdi.

AYNI EKİP YİNE EKRANLARDA

Müge Anlı ve Serap Paköz bunları yaparken, Seda Sayan boş durur mu hiç... O da Amerika'daki kasırgada kaybolan Ahu Tuğba'nın kızını bularak "yarışın içinde ben de varım" dedi. 

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (1 adet)
Tansu
13.09.2017 10:36
Müge anli'nin eline kimse su dokemez diğer programların hepsi yapmacık.defa sayan ahu tubanin kızını mi bulmuş apaçık kurgu olduğu belli ya milleti yemeyin bi artık.niye normal bir insanın derdini cozmemiste.ahu tuba dedigin insan gündeme gelmeye çalışkan popülerliğini yitirmiş bir insan
 
  Aslıhan Doğan gerçekten hamile mi? İşte işin gerçek yüzü
Aslıhan Doğan gerçekten hamile mi? İşte işin gerçek yüzü