İvana Sert'ten kanal sahibi oluyor - ivana sert kimdir nereli?

Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarından Ivana Sert, hayranlarıyla kendi kanalında buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü modacı, Türkiye'de benzeri bulunmuyor bir projeyle geliyor.

Moda programı denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan İvana Sert, internet dünyasının en büyük video platformu YouTube’da kanal açıyor. Televizyon ekranlarında uzun yıllar boyunca reyting rekorları kıran işlere imza atan güzel stilist, YouTube’da da daha şimdiden oldukça iddialı.

BİR BENZERİ DAHA YOK

İvana Sert, moda, makyaj ve stil içerikli yayın yapacağı yeni Youtube kanalının, Türkiye’de benzerinin bulunmadığını vurguladı. Ivana, yeni kanalında izleyiciler arasından seçilecek kişilerin makyaj, stil ve kıyafetlerini yorumlayacağını hatta devamında bu kişilerle tanışıp kanal için içerik üreteceğini anlattı. Ünlü moda tasarımcısı ayrıca gerek stil gerek de makyaj ilgili yeni trendlerin ve önemli ipuçlarının da yine kanal üzerinden abonelere ulaştırılacağını dile getirdi.

2,1 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

Kanalın açılışı için bir de lansman gerçekleştiren İvana’nın 19 Kasım Pazar saat 21:00'de Bebek Lokal'in giriş katında basın mensuplarıyla buluşacağı öğrenildi. İnstagram’da 2,1 milyon takipçiyle Türkiye’nin en çok takip edilen kişilerinden biri olmayı başaran Ivana’nın YouTube’da nasıl bir grafik çizeceği ise büyük merak konusu.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak, karşılaşma saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak, karşılaşma saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?