İstanbul'da DGH operasyonu çok sayıda gözaltı var

İstanbul Terörle Mücadele ekipleri terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması olarak bilirnen DGH (Devrimci Gençlik Hareketi)'ne yönelik operasyon gerçekleştirdi. Çok sayıda gözaltı var.

Terör örgütü PKK adına büyük kentlerde faaliyet gösteren terör yandaşlarına eş zamanlı operasyon düzenlendi. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından çok sayıda ilçede gerçekleştirilen operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.

PKK'nın sözde gençlik yapılanması olarak bilinen Devrimci Gençlik Hareketi (DGH)'yi hedef alan operasyonlar Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir, Esenyurt, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi ilçelerinde gerçekleşti.

TEM Özel Tim ekipleri, özel harekat polisinin desteğiyle Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir, Esenyurt, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi ilçelerinde düzenlediği eş zamanlı operasyonla 21 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin yapılan detaylı sorgulamasında bir şüphelinin hırsızlıktan kesinleşmiş hapis cezası olduğu, diğer bir şüphelinin ise kayıp şahıs olarak arandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İSTANBUL'DA DEAŞ OPERASYONU : 17 GÖZALTI

İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 17 yabancı uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ adına faaliyette bulunan ve eylem hazırlığında olduğu belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. TEM ekipleri dün Başakşehir, Esenler, Fatih, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece ve Zeytinburnu'nda bulunan 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda yabancı uyruklu 17 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar
Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar