İstanbul'da DEAŞ operasyonu

İstanbul Emniyeti tarafından bu sabah 8 ilçede birden düzenlenen DAEŞ operasyonunda, terör örgütüyle bağlantısı olduğu tespit edilen 74 şüpheli gözlatına alındı.

Suriye ve Irak'ta büyük kayıplar veren terör örgütü DAEŞ'ın metropollerdeki hücre evlerini harekete geçirmesini önlemek isteyen İstanbul Emniyeti, İstanbul'da 8 farklı ilçede operasyon gerçekleştirdi.

8 İLÇEDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

İHA muhabirinin güvenlik kaynaklarına dayandırdığı bilgilere göre, operasyon bu gece saat 00: 00 sıralarında 8 ilçede eş zamanlı gerçekleştirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele (TEM) ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, radikal terör örgütü DEAŞ'a yönelik 15 adrese gece baskınları düzenledi.

74 ŞÜPHELİ SINIR DIŞI EDİLECEK

Örgütün Suriye ve Irak sahasındaki eylemlerine katılma arayışındaki 1'i Türk, 73'ü yabancı olmak üzere toplam 74 örgüt yanlısı yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların barındıkları adreslerde ise çok sayıda örgütsel doküman ve eylem talimatı içeren broşürler ele geçirildi. Terör polisinin düzenlediği baskınlarda gözaltına alınan 73 yabancı şüphelinin ülkelerine geri gönderilmek üzere sınırdışı edileceği bildirilirken, gözaltındaki Türk uyruklu şüphelinin emniyetteki sorgusunun ise sürdüğü kaydedildi 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Sahneleri ülke ülke fotoğraflıyor (Game Of Thrones'un peşinde)
Sahneleri ülke ülke fotoğraflıyor (Game Of Thrones'un peşinde)