iPhone 8 için yeni iddia: Galaxy s8'e benzeyecek

Apple tutkunlarının merakla beklediği iPhone 8'in çıkış tarihi yaklaştıkça yeni iddialar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son iddialara göre iPhone 8 Galaxy s8'e benzeyecek. Peki iPhone 8 ne zaman çıkacak

iPhone 8 için geri sayımda sona yaklaşıldı. Hemen her gün yeni bir özelliği 'sızdırılan' iPhone 8 ile ilgili son 'sızan' bilgiler, Apple'ın yeni amiral gemisinin Samsung'un piyasayı tam anlamıyla sallayan Galaxy s8 modeline hayli benzeyeceği yönünde.

Teknoloji dünyasını yakından ilgilendiren açıklama şirketin en yetkili ismi Apple'ın CEO'su Tim Cook'tan geldi.

Şirketin mali durumu ile ilgili konuşan Apple'ın CEO'su Tim Cook, iddiaların aksine yeni iPhone modelinin gecikmeyeceğini ve lansmanın Eylül'de yapılacağının sinyalini verdi.

Dün ABD merkezli teknoloji devi Apple yanlışlıkla henüz tanıtılmayan ve hakkında onlarca iddia ortaya atılan iPhone 8'deki özelliği yanlışlıkla doğrulamıştı.

Apple, HomePod için geliştiricilere sunduğu yazılım ile iPhone 8'in tasarımını ve yüz tanıma özelliğini doğrulamış oldu.

Zira söz konusu yazılımı inceleyen Steve Troughton, iPhone 8'de yüz tanıma özelliğinin olacağına dair kanıtlar buldu.

Başka bir geliştirici Guilherme Rambo ise yazılımda iPhone 8'in çerçevesiz form faktörünü buldu.
Apple'ın yeni amiral gemisi ile ilgili iddialar gelmeye devam ediyor. Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili yaptığı başarılı tahminler ile adını duyuran isimler ve firmalar telefon ile ilgili bilgiler paylaşıyor. Apple'ın patent başvurusu iPhone 8 ve diğer modeller ile ilgili yeni ipuçları veriyor. İşte iPhone 8'in tanıtılacağı tarih ve cihazında yer alması muhtemel özellikler...

Gelen son sızıntılara bakılırsa iPhone 8, Samsung'un amiral gemisi Galaxy S8'e benzer bir yapıya sahip olacak.

Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünleri ile ilgili başarılı tahminleri ile adını duyuran Slashleaks'in yayınladığı son karelere bakılırsa iPhone 8, Galaxy S8'deki gibi çerçevesiz bir ekrana sahip olacak.

Zira sızan karelerde, cihazın sim giriş yeri gösteriliyor ve bu sayede de nasıl bir tasarıma sahip olduğu net bir şekilde görülebiliyor.


iPhone 8 modelinin kablosuz şarj teknolojisiyle geleceği yönündeki iddialar da son sızıntılar ile yeniden gündemde.

Zira iPhone 8'in kablosuz şarj pedine ait olduğu iddia edilen görüntüler sızdırılmış durumda.

Eylül ayında yeni iPhone modellerini tanıtması beklenen Apple, bu lansmanda bir sürprize imza atabilir. Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddiaya göre, Apple "ucuz iPhone" olarak da anılan iPhone SE'nin yeni versiyonunu eylül ayında tanıtmaya hazırlanıyor.

Yeni iPhone SE modelinin 399 eurodan başlayan fiyatlarla Avrupa pazarında satışa sunulacağı da gelen bilgiler arasında.

Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili başarılı tahminleri ile adını duyuran iGeneration adlı Fransız bir kaynağa göre, Apple iPhone SE 2'nin tanıtımını Ağustos ayında gerçekleştirecek.

iPHONE 8 NE ZAMAN TANITILACAK?

Tanıtım tarihi yaklaştıkça ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın yeni iPhone modeli hakkındaki iddialar da sıklaşıyor.
Apple'ın, kablosuz şarj etme, 3D tarayıcı, Dokunmatik Kimlik ve OLED ekranı gibi yeni özellikleri telefona eklemekte güçlük çektiği söyleniyor.

LCD ekranlı ve kablosuz şarj edilebilecek olan iPhone 7S ve 7S Plus, söylentilere göre lüks sürümün etkileyici özelliklerine sahip olmayacağı gibi henüz üretimine de başlanmadı. Bu, Apple’ın önceki senelere göre, programının yaklaşık iki ay gerisinde olduğunu gösteriyor.

Digitimes’ın en son raporu, diğer kaynaklardan farklı olarak iPhone 8 üretiminin henüz başlamadığını ve telefonun en erken Kasım veya Aralık aylarında piyasaya sürülebileceğini iddia ediyor.

Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünleri ile ilgili başarılı tahminleri ile adını duyuran teknoloji analisti John Gruber iPhone 8'in fiyatı ile ilgili yeni bir iddiada bulunmuştu.

Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünleri ile ilgili başarılı tahminleri ile adını duyuran teknoloji analisti John Gruber iPhone 8'in fiyatı ile ilgili yeni bir iddiada bulunmuştu.

Bu ABD'de 649 dolara satılan iPhone 7'nin fiyatı düşünüldüğünde neredeyse yüzde yüz zam anlamına geliyor.

Business Insider'da yer alan habere göre, iPhone 8'in fiyatı 1500 dolara kadar çıkacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Çocuklar duymasın setinin laneti!
Çocuklar duymasın setinin laneti!