iPhone 7 tanıtımını canlı yayında izle

Milyonlarca insanın merakla beklediği, IPhone 7 ve IPhone 7 Plus'ın tanıtımına başlandı. Tanıtımı canlı izlemek için haberimize göz atın.

 Akıllı telefon meraklılarının heyecanla beklediği gün geldi.
iPhone 7 ilk görüntüleri için geri sayım başladı. Türkiye saati ile saat 20.00'da başlayan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus eski versiyonlarına göre çok farklı özellikleri taşıyor. İşte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'un yeni görüntüleri ve fiyatı;

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için nefesler tutuldu. Tüm dünya Apple yeni iPhone 7 için düzenlediği lansmanına kitlenirken, iPhone 7'nin eski versiyona göre çok farklı özelliklerinin bulunduğu belirtiliyor.
Appel'ın iPhone 7 ve iPhone 7 lansmanı başladı. Şu sıralar Tim Cook, Apple'ın gelişimini ve önümüzdeki dönem yapılmalı planlanan yenilikleri anlatıyor.

MARIO APPLE OYUNLARINA GELİYOR
Tim Cook'un konuşmasının ardından ios güncellemesinde Mario'nun da geleceği ve yeni bir nostaljinin başlayacağı kaydediliyor.

Lansmanda yeni Mario'da iki farklı oyuncunun karşılıklı oynayabileceği anlatılıyor. Tanıtımda çok yakında Mario'nun güncellemelere ekleneceği açıklandı.

YENİLİKLER NELER?
Apple, iPhone 7 ile bugüne kadar geliştirilen sistemlerin en üstü olarak tanımlanıyor. iOS 10'da mesajlaşma, Siri ve fotoğraflar için önemli eklemeler ve yeni tonların yer alacağı belirtiliyor.

AYNI ANDA ÇALIŞMA İMKANI
Yeni güncellemeler özellikle ofis çalışanları için önemli katkılar sunacak. Tek bir dosya üzerinde farklı cihazlarla, aynı anda çalışma ve gerçek zamanlı düzenleme imkanı sunacak.

TANITIMLAR BAŞLADI
Tanıtımı yapılan ilk ürün Apple Watch oldu. Tim Cook, dünyadaki saat satış rakamlarına bakıldığında Apple Watch'ın ikinci sırada olduğu akıllı saat satışında ise ilk sırada yer aldığını duyurdu.

CANLI YAYINDA TANITIM

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş’ın rakibi Bayern Münih’i tanıyalım
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş’ın rakibi Bayern Münih’i tanıyalım